Posebna sjednica još jedno Dodikovo spuštanje glave

Crnadak kaže da je ovakva politika režima i njihovog vođe nanijela nemjerljivu štetu Republici Srpskoj. 

Republika Srpska 14.09.2022 | 19:37
Posebna sjednica još jedno Dodikovo spuštanje glave

- Još jedna posebna sjednica, još jedna Dodikova kapitulacija. Nakon što je dva puta odbio da glasa za agreman novom njemačkom ambasadoru, galamio o neprijateljskoj politici Njamačke prema Republici Srpskoj, danas je ipak podvio rep, a poslanici režima nisu glasali za odbijanje agremana ambasadoru. Priča da je tako ovlastio Narodnu skupštinu da daje agremane je smiješna i providna.

Pa do sada je glasao za desetine novih agremana kao član Predsjedništva i kao sada se odjednom sjetio NSRS. Ne, briga njega za skupštinu koju odavno ponižava, ovdje se radi o kukavičluku čovjeka koji zna samo da galami, a kada dođe momenat da realizuje svoju galamu, on pogne glavu - rekao je narodni poslanik Igor Crnadak. 

Crnadak kaže da je ovakva politika režima i njihovog vođe nanijela nemjerljivu štetu Republici Srpskoj. 

- Кo će nas ozbiljno shvatiti, ko će ovdje investirati, ako je vrhunski vođa čovjek koji iz čistog hira jedan dan skoro objavljuje rat jednoj od najmoćnijih zemalja svijeta, pa se onda kao predomišlja? Кo će ozbiljno shvatiti zemlju u kojoj vladaju politička i svaka druga nestabilnost pod vođstvom neodgovornog i korumpiranog režima? Da bismo nastavili dalje, mnogo boljim i sigurnijim putem, potrebno je da narod Dodiku odbije "agreman" 2. oktobra. A siguran sam da će tako biti - zaključuje Crnadak.

(BN) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

????

14.09.2022 18:11

Dodo unistava sve zbog svojih interesa. Kako je dobijo stan u Petersburgu??? Ko mu dade? Gdje je Ukrainska ukradena Ikona?? Sto je Coviceva tuziteljica Tadicka sakri i prisuti se.??? Ko Dodi pokloni Ukrainsku Ikonu koju pokloni rusima. Sakim se lopovima druzi koji kradu ikome kao ratni plijen iz ukrainevi daju njemu. njemu.????Milanovic Covic Dodik su Izgleda mafija koja razara i RS s tim i BiH. Na cijoj su njih troica strani??? Vidi se da nisu na strani ni svog ni drugih naroda. Lopovi ostaju lopovi koji se sluze svacim da bi zavadili koga got mogu i naive i blesavi okrenuli za sobom.

ODGOVORITE
Name

Reče ti

14.09.2022 18:16

Još jedna Dodikova kapitulacija, a koja mu je to po redu!? Baš bi volio znati. Kapitulacija, a on 16 kosina sabora li sabora kapital.

ODGOVORITE
Name

I vi niste bolji

14.09.2022 18:34

Umjesto da ste i vi rekli svoje vi ste odustali ..Ne vidim razloga zašto? trebali ste doci i biti protiv da se čuje vas glas a ovako je sve ionako bilo bezveze

ODGOVORITE
Name

Jox sds gti

14.09.2022 18:39

Crni mnogo bre ser..

ODGOVORITE
Name

Kondukter

14.09.2022 21:10

Pa i ti jeste bio cilj da opozicija dođe i da se uđe u raspravu oko toga i da onda izvede svoj šou pred javnošću? Ovaj put ih nije navukao na jeftin trik,kao što je ranije radio?

Name

Ipak

14.09.2022 19:02

Mislim da je obrnuto.

ODGOVORITE
Name

GOTOV JE

14.09.2022 19:20

Ovo je Baji posljednji ekser u kovčegu.Milanović je bio predposljednji?

ODGOVORITE
Name

He He

14.09.2022 19:41

Vi ništa ne razumijete, hoće Čovjek da kaže kako je kod nas tobože demokratija, da on nije taj koji odlučuje, već Skupština, a Skupština je kao bila protiv njegovog prijedloga, naravno na njegov mig ! Šta ti je demokratija, jednostavno, ne možeš da je ne voliš, ne daj Bože nikome !

ODGOVORITE
Name

Istina

15.09.2022 06:12

Mi smo blizanci Sjeverne Koreje,jedan covjek,jedna pamet i sigurna propast.

ODGOVORITE
Name

Gospodine

15.09.2022 08:33

Kako bi onda na kraju krajeva nazvali vaš opozicioni manevar?

ODGOVORITE