Много смо бољи, зато се режим плаши за резултат

"Питам се, када би све ове сјајне људе који дају велику подршку овој борби и када бисмо сви заједно стали са стране и рекли "ово је наша понуда", а када би режим понудио своје ликове на другој страни, ја мислим да би то била најбоља слика. Најбоља слика ко су они, а ко смо ми".

Република Српска 10.09.2022 | 12:30
Много смо бољи, зато се режим плаши за резултат

- Као што рече господин Босић, као што рече начелник Милићевић, када су се захваљивали господину Миличевићу из Теслића и гоподину Савићу из Лопара, мени је прошло кроз главу да ли су сви ови дивни и јаки људи, стали уз мене за ову кандидатуру и за то што је велики посао који је пред нама а који треба да буде посао за народ.

Онда сам се сјетила још људи који ми дају недвосмислену подршку а који нису вечерас овдје, и наш Младен Иванић, Драшко, Вукан, Вукота Говедарица, Маринко Божовић из Источне Илиџе, и Дарко Бабаљ, Миладин Станић, Радовић и Бореновић, који је мени отворио врата ПДП-а, и да не набрајам даље јер ћу некога изоставити, а то не желим. Ту је и наш градоначелник Љубиша Петровић, један диван човјек чијом побједом у Бијељини је сада нама лако рећи - да могуће је да побиједимо и срушимо режим.

Ово је рекла синоћ на трибини СДС-а у Шамцу Јелена Тривић.

Она је даље навела:

"Питам се, када би све ове сјајне људе који дају велику подршку овој борби и када бисмо сви заједно стали са стране и рекли "ово је наша понуда", а када би режим понудио своје ликове на другој страни, ја мислим да би то била најбоља слика. Најбоља слика ко су они, а ко смо ми".

"Знам сигурно, као што је начелник рекао, да се подршка нама из дана и дан шири и да се они много плаше за свој резултат, а да ми о томе не размишљамо, вриједно радимо, стално смо са народом, ослушкујемо њихове потребе", казала је Тривићева и додала да тема морају бити питања од којих ће грађани боље да живе.

"Тема мора бити мир, јер то је српски национални интерес за 21 вијек. Ми као народ не смијемо себи да дозволимо ни најмањи дипломатско-политички сукоб, јер само тако ћемо имати мир и економски просперитет, а Мирко Шаровић је човјек који може да заустави ово политичко лудило и осигура мир и стабилност", казала је Јелена Тривић.

Она је нагласила да су стварне теме, висина пензија, плата и борачких додатака, какви су матерински додаци, колико су радници заштићени на својим радним мјестома, да ли имамо бесплатне уџбенике у цијелој Републици Српској, а можемо, каже она, да их имамо и то је изводиво у првој години мандата, као и одлука о нерадној недјељу тамо гдје је то могуће и економски рационално, продужење породиљског осуства, повећање пензија за 10% и борачких примања 20% уз напомену да за борачки додатак сједнемо са борцима и договоримо који је то реалан износ, а који је адекватан да се на достојанствен начин одужимо нашим борцима за оно што су нам оставили, нашу највећу побједу 20 вијека, Републику Српску.

(БН) 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Добој

10.09.2022 10:41

Видим по Добоју,хода Обрен и распоп и иду по кафицима обављају састанке!!Само у затвор ове сто су крали са Сању и њезиног Бога !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стоп.говору.мрзње2022

11.09.2022 11:14

Говор мржње је злоупотреба слободе говора и подлијеже кривичној одговорности. Пријавите говор мржње: стопговорумрзње@взс.ба

Name

Надезда

10.09.2022 11:23

Јецо краљице наса до побиједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саки

10.09.2022 12:29

Јелена до ПБЕДЕ ГЉЕВИК ЈЕ уз тебе

Name

Човјече

10.09.2022 11:31

Ко год воли ову Републику подржаће ове људе. Изгурајмо Јелену и Мирка па да видимо да може много , много боље да се живи и не бјежи из ове земље . Сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

10.09.2022 19:06

Ја је волим био сам на бранику отаџбине,ове стободбе презирем,баке изјави они ћуте,сљам и издајници

Name

Мирослав

10.09.2022 12:11

Тек треба бити гласање, па це онда бити бројање гласова. Петао пева пре зоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.09.2022 06:08

Ко год размисља о својим синовима ,унуцима тј наследницима гласаце за Јелену и Мирка јер ивај тренутни резим ниста није урадио за нарастаје сем сто их је задузио до гусе а дрзаву су изоловали толико да нико неце са нама да сарадује и ста онда оцекивати од овог трулог резима који пропагира Милорад и Зељка

Name

Видјећемо резултате

10.09.2022 16:20

Нека побиједи онај за кога гласа већина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.09.2022 21:41

Обрен и вулицка требају бити казњени за крадју гласова у добоју поздрав бн тв

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

11.09.2022 13:26

ЧУДИМ СЕ ВЕЋИНИ, КОЈА ЈЕ ПОДРЖАВАЛА, АНТИНАРОДНУ ВЛАСТ. ДАЛИ ИМ МОГУЋНОСТ ДА У ИМЕ СРБА, КРАДУ, ЛАЖУ. ОСРАМОТИЛИ СУ СРБЕ. А САД, ИСПАДЕ, ДА И НИСУ. БАШ СУ СЕ ЗБОГ ТОГА У БУСАЛИ, ПРЕКО МЈЕРЕ. САД БИ БИЛО ПРАВЕДНО, ДА СНСД, НИ ЦЕНЗУС НЕ ПРИЈЕЂЕ. САМО У ИСТОРИЈУ. ТОЛИКО СУ ЗЛА НАНИЈЕЛИ И ШТЕТЕ РС , ДА ЋЕ СЕ ТО ТЕК ПОКАЗАТИ. НИСУ ДОСТОЈНИ, ДА СЕ ПОРЕДЕ И РАЗГОВАРАЈУ, СА ДРУГИМ НАШИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА. САМО ДА ПО ЗАКОНУ:О Д ГА О В А Р А Ј У. СВИ НА ИЗБОРЕ. САМО:ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН, И НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Само. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.09.2022 18:27

Дај Бозе да ово није будци клан лопова сви они имају дебео капитал,нама нама спаса са насима,теско народу.

ОДГОВОРИТЕ