Mnogo smo bolji, zato se režim plaši za rezultat

"Pitam se, kada bi sve ove sjajne ljude koji daju veliku podršku ovoj borbi i kada bismo svi zajedno stali sa strane i rekli "ovo je naša ponuda", a kada bi režim ponudio svoje likove na drugoj strani, ja mislim da bi to bila najbolja slika. Najbolja slika ko su oni, a ko smo mi".

Republika Srpska 10.09.2022 | 12:30
Mnogo smo bolji, zato se režim plaši za rezultat

- Кao što reče gospodin Bosić, kao što reče načelnik Milićević, kada su se zahvaljivali gospodinu Miličeviću iz Teslića i gopodinu Saviću iz Lopara, meni je prošlo kroz glavu da li su svi ovi divni i jaki ljudi, stali uz mene za ovu kandidaturu i za to što je veliki posao koji je pred nama a koji treba da bude posao za narod.

Onda sam se sjetila još ljudi koji mi daju nedvosmislenu podršku a koji nisu večeras ovdje, i naš Mladen Ivanić, Draško, Vukan, Vukota Govedarica, Marinko Božović iz Istočne Ilidže, i Darko Babalj, Miladin Stanić, Radović i Borenović, koji je meni otvorio vrata PDP-a, i da ne nabrajam dalje jer ću nekoga izostaviti, a to ne želim. Tu je i naš gradonačelnik Ljubiša Petrović, jedan divan čovjek čijom pobjedom u Bijeljini je sada nama lako reći - da moguće je da pobijedimo i srušimo režim.

Ovo je rekla sinoć na tribini SDS-a u Šamcu Jelena Trivić.

Ona je dalje navela:

"Pitam se, kada bi sve ove sjajne ljude koji daju veliku podršku ovoj borbi i kada bismo svi zajedno stali sa strane i rekli "ovo je naša ponuda", a kada bi režim ponudio svoje likove na drugoj strani, ja mislim da bi to bila najbolja slika. Najbolja slika ko su oni, a ko smo mi".

"Znam sigurno, kao što je načelnik rekao, da se podrška nama iz dana i dan širi i da se oni mnogo plaše za svoj rezultat, a da mi o tome ne razmišljamo, vrijedno radimo, stalno smo sa narodom, osluškujemo njihove potrebe", kazala je Trivićeva i dodala da tema moraju biti pitanja od kojih će građani bolje da žive.

"Tema mora biti mir, jer to je srpski nacionalni interes za 21 vijek. Mi kao narod ne smijemo sebi da dozvolimo ni najmanji diplomatsko-politički sukob, jer samo tako ćemo imati mir i ekonomski prosperitet, a Mirko Šarović je čovjek koji može da zaustavi ovo političko ludilo i osigura mir i stabilnost", kazala je Jelena Trivić.

Ona je naglasila da su stvarne teme, visina penzija, plata i boračkih dodataka, kakvi su materinski dodaci, koliko su radnici zaštićeni na svojim radnim mjestoma, da li imamo besplatne udžbenike u cijeloj Republici Srpskoj, a možemo, kaže ona, da ih imamo i to je izvodivo u prvoj godini mandata, kao i odluka o neradnoj nedjelju tamo gdje je to moguće i ekonomski racionalno, produženje porodiljskog osustva, povećanje penzija za 10% i boračkih primanja 20% uz napomenu da za borački dodatak sjednemo sa borcima i dogovorimo koji je to realan iznos, a koji je adekvatan da se na dostojanstven način odužimo našim borcima za ono što su nam ostavili, našu najveću pobjedu 20 vijeka, Republiku Srpsku.

(BN) 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Doboj

10.09.2022 10:41

Vidim po Doboju,hoda Obren i raspop i idu po kaficima obavljaju sastanke!!Samo u zatvor ove sto su krali sa Sanju i njezinog Boga !!

ODGOVORITE
Name

stop.govoru.mrznje2022

11.09.2022 11:14

Govor mržnje je zloupotreba slobode govora i podliježe krivičnoj odgovornosti. Prijavite govor mržnje: [email protected]

Name

Nadezda

10.09.2022 11:23

Jeco kraljice nasa do pobijede

ODGOVORITE
Name

Saki

10.09.2022 12:29

Jelena do PBEDE GLJEVIK JE uz tebe

Name

Čovječe

10.09.2022 11:31

Ko god voli ovu Republiku podržaće ove ljude. Izgurajmo Jelenu i Mirka pa da vidimo da može mnogo , mnogo bolje da se živi i ne bježi iz ove zemlje . Sretno

ODGOVORITE
Name

4d

10.09.2022 19:06

Ja je volim bio sam na braniku otadžbine,ove stobodbe prezirem,bake izjavi oni ćute,sljam i izdajnici

Name

Miroslav

10.09.2022 12:11

Tek treba biti glasanje, pa ce onda biti brojanje glasova. Petao peva pre zore.

ODGOVORITE
Name

Re

11.09.2022 06:08

Ko god razmislja o svojim sinovima ,unucima tj naslednicima glasace za Jelenu i Mirka jer ivaj trenutni rezim nista nije uradio za narastaje sem sto ih je zaduzio do guse a drzavu su izolovali toliko da niko nece sa nama da saraduje i sta onda ocekivati od ovog trulog rezima koji propagira Milorad i Zeljka

Name

Видјећемо резултате

10.09.2022 16:20

Нека побиједи онај за кога гласа већина.

ODGOVORITE
Name

Re

10.09.2022 21:41

Obren i vulicka trebaju biti kaznjeni za kradju glasova u doboju pozdrav bn tv

ODGOVORITE
Name

+

11.09.2022 13:26

ČUDIM SE VEĆINI, KOJA JE PODRŽAVALA, ANTINARODNU VLAST. DALI IM MOGUĆNOST DA U IME SRBA, KRADU, LAŽU. OSRAMOTILI SU SRBE. A SAD, ISPADE, DA I NISU. BAŠ SU SE ZBOG TOGA U BUSALI, PREKO MJERE. SAD BI BILO PRAVEDNO, DA SNSD, NI CENZUS NE PRIJEĐE. SAMO U ISTORIJU. TOLIKO SU ZLA NANIJELI I ŠTETE RS , DA ĆE SE TO TEK POKAZATI. NISU DOSTOJNI, DA SE POREDE I RAZGOVARAJU, SA DRUGIM NAŠIM PREDSTAVNICIMA. SAMO DA PO ZAKONU:O D GA O V A R A J U. SVI NA IZBORE. SAMO:ŠAROVIĆ, JELENA, VUKAN, I NARODNI POSLANICI SA NJIHOVIH LISTA. Samo. Krajišnik.

ODGOVORITE
Name

Istina

11.09.2022 18:27

Daj Boze da ovo nije budci klan lopova svi oni imaju debeo kapital,nama nama spasa sa nasima,tesko narodu.

ODGOVORITE