Звицерова супруга славила послије убиства Вукотића

После вести да је у четвртак увече у Истанбулу убијен вођа шкаљарског клана Јован Вукотић, супруга одбеглог вође кавчана Радоја Звицера Тамара Звицер објавила је на друштвеној мрежи Инстаграм стори да је у проводу са пријатељима.

Србија 09.09.2022 | 17:38
Звицерова супруга славила послије убиства Вукотића

Уз чаше и флаше у ноћном проводу, она је објавила и како пева песму Мирослава Шкора под називом "Суде ми".

- Суде ми зато што своје волим, волим највише, што сам бранио моје најдраже - чује се на снимку како пева неколико женских гласова.

Супруга вође кавачког клана, активна је на друштвеним мрежама и често објављује фотографије и снимке из ноћног провода.

Звицерова супруга објавила слику Рогановића

Тамара Звицер на свом Инстаграм налогу објавила је касно синоћ и фотографију Владимира Рогановића, који је у децембру 2018. убијен у Бечу.

Јавности је постала позната после покушаја убиства њеног супруга Радоја у мају 2020. у Кијеву у Украјини. Подсетимо, нападачи су тада пуцали у Звицера испред зграде у којој су живели, али је његова супруга готово извесно успела да му спасе живот, јер је излетела и пуцала на убице док је њен муж тешко рањен лежао на земљи.

Такође, њено име се помињало и током боравка Јована Вукотића у затвору у Београду.

- Док је Вукотић служио казну за фалсификовање докумената, стигао је захтев да буде изручен Црној Гори и то због покушаја убиства Тамаре Звицер 2016. Иако је изручен и неко време је провео у притвору, тај поступак против њега и његовог оца Веселина Вукотића је обустављен, јер је доставио доказе да у време када је пуцано на супругу вође кавчана уопште није био у Црној Гори - подсећа саговорник Курира.

И Вукотићев отац Веселин, за ког је Тамара Звицер тврдила да је био у колима са сином Јованом када је у Котору пуцано на њу, у међувремену је убијен. На њега је нападач са качкетом на глави 20. априла 2019. пуцао испред породичних апартмана у насељу Доброта и до данас та ликвидација није откривена.

Иначе, Тамарин супруг Радоје Звицер налази се у бекству, пошто је Црна Гора расписала потерницу за њим због сумње да је планирао ликвидацију Вукотића.

(Курир Фото: Курир/ Приватна Архива, МУП РС)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Борац

09.09.2022 16:05

Наси су је цак угостили на Јахорини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

09.09.2022 17:45

Да,тако је,наси су је угостили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

09.09.2022 19:45

Каже моја баба,ничијој се смрти не ваља радовати ,па и највећег непријатеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

09.09.2022 23:25

то је доказ да нејма великог лопова да су све мрави и тако сви заврсе стара казе цим се латис отог главу губис зато нај боље радити добре ствари да би се надо добро поздрав за све добре људе бјезите од смеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

10.09.2022 04:47

Лијепа жена штета што је кренула странпутицом

ОДГОВОРИТЕ