Zvicerova supruga slavila poslije ubistva Vukotića

Posle vesti da je u četvrtak uveče u Istanbulu ubijen vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, supruga odbeglog vođe kavčana Radoja Zvicera Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima.

Srbija 09.09.2022 | 17:38
Zvicerova supruga slavila poslije ubistva Vukotića

Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi".

- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čuje se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

Supruga vođe kavačkog klana, aktivna je na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije i snimke iz noćnog provoda.

Zvicerova supruga objavila sliku Roganovića

Tamara Zvicer na svom Instagram nalogu objavila je kasno sinoć i fotografiju Vladimira Roganovića, koji je u decembru 2018. ubijen u Beču.

Javnosti je postala poznata posle pokušaja ubistva njenog supruga Radoja u maju 2020. u Kijevu u Ukrajini. Podsetimo, napadači su tada pucali u Zvicera ispred zgrade u kojoj su živeli, ali je njegova supruga gotovo izvesno uspela da mu spase život, jer je izletela i pucala na ubice dok je njen muž teško ranjen ležao na zemlji.

Takođe, njeno ime se pominjalo i tokom boravka Jovana Vukotića u zatvoru u Beogradu.

- Dok je Vukotić služio kaznu za falsifikovanje dokumenata, stigao je zahtev da bude izručen Crnoj Gori i to zbog pokušaja ubistva Tamare Zvicer 2016. Iako je izručen i neko vreme je proveo u pritvoru, taj postupak protiv njega i njegovog oca Veselina Vukotića je obustavljen, jer je dostavio dokaze da u vreme kada je pucano na suprugu vođe kavčana uopšte nije bio u Crnoj Gori - podseća sagovornik Kurira.

I Vukotićev otac Veselin, za kog je Tamara Zvicer tvrdila da je bio u kolima sa sinom Jovanom kada je u Kotoru pucano na nju, u međuvremenu je ubijen. Na njega je napadač sa kačketom na glavi 20. aprila 2019. pucao ispred porodičnih apartmana u naselju Dobrota i do danas ta likvidacija nije otkrivena.

Inače, Tamarin suprug Radoje Zvicer nalazi se u bekstvu, pošto je Crna Gora raspisala poternicu za njim zbog sumnje da je planirao likvidaciju Vukotića.

(Kurir Foto: Kurir/ Privatna Arhiva, MUP RS)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Borac

09.09.2022 16:05

Nasi su je cak ugostili na Jahorini.

ODGOVORITE
Name

Marko

09.09.2022 17:45

Da,tako je,nasi su je ugostili.

ODGOVORITE
Name

Стана

09.09.2022 19:45

Каже моја баба,ничијој се смрти не ваља радовати ,па и највећег непријатеља.

ODGOVORITE
Name

istina

09.09.2022 23:25

to je dokaz da nejma velikog lopova da su sve mravi i tako svi zavrse stara kaze cim se latis otog glavu gubis zato naj bolje raditi dobre stvari da bi se nado dobro pozdrav za sve dobre ljude bjezite od smeca

ODGOVORITE
Name

Jasno

10.09.2022 04:47

Lijepa žena šteta što je krenula stranputicom

ODGOVORITE