Србија без Немање Недовића до краја Евробаскета

Бек репрезентације Србије Немања Недовић неће моћи да помогне саиграчима до краја Евробаскета због делимичне руптуре листа.

Кошарка 07.09.2022 | 12:07
Србија без Немање Недовића до краја Евробаскета

Недовић није играо у ФИБА прозору квалификација за Светско првенство, потом се вратио у тим, одиграо одлично у дуелу са Финском, али је у првом полувремену дуела са Израелом доживео ударац који ће га, нажалост, неко време одвојити од терена.

Крилни кошаркаш Владимир Лучић није доживео повреду после незгодног пада у мечу са Израелом у четвртом колу Евробаскета, преноси "Спортклуб".

Навијачима Србије застала су срца када је Лучић завршио на земљи и ухватио се за колено. Срећом, врло брзо је устао. До краја меча се није враћао у игру, очито из предострожности, а један од најважнијих играча српског тима биће спреман за меч са Словенијом. 

Нажалост, Недовић није једини кадровски проблем селектора Пешића – Вања Маринковић већ две утакмице је пропустио због стомачних проблема, док Никола Милутинов још није одиграо ни минут на ЕП. Србија у четвртак од 21.00 игра са Пољском и победом би обезбедила прво место у групи.

(Блиц Фото: Профимедиа) 

Коментари / 0

Оставите коментар