Донација опреме бијељинској Гимназији

Проф. др Златко Максимовић, директор Болнице “Свети Врачеви” Бијељина, посјетио је бијељинску Гимназију “Филип Вишњић” и донирао значајна наставна средства за квалитетно извођење наставе у кабинету биологије.

Република Српска 07.09.2022 | 11:50
Донација опреме бијељинској Гимназији

- Како би ученици имали што повољније услове рада при обављању практичне наставе у Гимназији “Филип Вишњић” у Бијељини, директор бијељинске Болнице проф. др Златко Максимовић уручио је одређене препарате и торзо човјека, кабинету биологије.

“Препарате смо релативно брзо нашли, био је проблем да се нађе торзо човјека, али са задовољством успјели смо почетком школске године да то обезбједимо.  Сам знам колико је битна практична настава, по мом мишљењу далеко је важнија практична настава и срећан сам због тога што ће користити ученицима Гимназије. Знање је инвестиција у које треба улагати што више, јер та инвестиција се увијек исплати”, рекао је Максимовић.

 Колектив Гимназије “Филип Вишњић” из Бијељине и Актив професора биологије изразили су огромну захвалност због вриједне донације.

“Ова донација ће побољшати квалитет наставе биологије с обзиром да знамо да много наших ученика одлази на студије биологије и медицине, и они су веома успјешни тамо. Овај поклон је једна сјајна донација која ће помоћи нашим ученицима у бољем савладавања градива”, истиче Оливера Стевановић, директор Гимназије “Филип Вишњић”, Бијељина

Ово је прилика да се ојача сарадња између ове двије установе које имају исти циљ да заједничким снагама улажу у образовање младих.

(БН Фото: БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милан

07.09.2022 10:00

Боље да си донирао медицински кисик у болницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесен

07.09.2022 10:06

Подразумева се да гласате за снсд багру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из 1919, 1920, 1930их

07.09.2022 10:07

Цини се да је та скола имала и сколовање одраслих на поцетку ... Тако некако пренесено ... Ако негдје постоје изводи из тих година, онако била би интересантна тема за нас који ето смо били на овим просторима, и сколовали се у тим временима ...

ОДГОВОРИТЕ