Donacija opreme bijeljinskoj Gimnaziji

Prof. dr Zlatko Maksimović, direktor Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina, posjetio je bijeljinsku Gimnaziju “Filip Višnjić” i donirao značajna nastavna sredstva za kvalitetno izvođenje nastave u kabinetu biologije.

Republika Srpska 07.09.2022 | 11:50
Donacija opreme bijeljinskoj Gimnaziji

- Kako bi učenici imali što povoljnije uslove rada pri obavljanju praktične nastave u Gimnaziji “Filip Višnjić” u Bijeljini, direktor bijeljinske Bolnice prof. dr Zlatko Maksimović uručio je određene preparate i torzo čovjeka, kabinetu biologije.

“Preparate smo relativno brzo našli, bio je problem da se nađe torzo čovjeka, ali sa zadovoljstvom uspjeli smo početkom školske godine da to obezbjedimo.  Sam znam koliko je bitna praktična nastava, po mom mišljenju daleko je važnija praktična nastava i srećan sam zbog toga što će koristiti učenicima Gimnazije. Znanje je investicija u koje treba ulagati što više, jer ta investicija se uvijek isplati”, rekao je Maksimović.

 Kolektiv Gimnazije “Filip Višnjić” iz Bijeljine i Aktiv profesora biologije izrazili su ogromnu zahvalnost zbog vrijedne donacije.

“Ova donacija će poboljšati kvalitet nastave biologije s obzirom da znamo da mnogo naših učenika odlazi na studije biologije i medicine, i oni su veoma uspješni tamo. Ovaj poklon je jedna sjajna donacija koja će pomoći našim učenicima u boljem savladavanja gradiva”, ističe Olivera Stevanović, direktor Gimnazije “Filip Višnjić”, Bijeljina

Ovo je prilika da se ojača saradnja između ove dvije ustanove koje imaju isti cilj da zajedničkim snagama ulažu u obrazovanje mladih.

(BN Foto: BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milan

07.09.2022 10:00

Bolje da si donirao medicinski kisik u bolnicu.

ODGOVORITE
Name

Jesen

07.09.2022 10:06

Podrazumeva se da glasate za snsd bagru

ODGOVORITE
Name

Iz 1919, 1920, 1930ih

07.09.2022 10:07

Cini se da je ta skola imala i skolovanje odraslih na pocetku ... Tako nekako preneseno ... Ako negdje postoje izvodi iz tih godina, onako bila bi interesantna tema za nas koji eto smo bili na ovim prostorima, i skolovali se u tim vremenima ...

ODGOVORITE