Змајеви поражени од Француске уз мноштво грешака

Кошаркаши Босне и Херцеговине изгубили су данас у Келну у четвртом колу групне фазе Еуробаскета од селекције Француске резултатом 81:68 те су тако за сутра одгодили одлуку о томе хоће ли такмичење наставити у нокаут фазу.

Кошарка 06.09.2022 | 16:22
Змајеви поражени од Француске уз мноштво грешака

Од почетка утакмице играло се кош за кошем тако да у првој четвртини нити једна репрезентација није имала више од четири поена разлике. БиХ је добро отворила другу дионицу и у једном тренутку су предвођени Халиловићем и Роберсоном успјели отићи на пет поена разлике (27:22).

Ипак, до одласка на одмор у потпуности смо пали те су Французи у тим тренуцима уништили бх. тим. Предност је константно расла, а највећа је била управо у тренутку када је окончано прво полувријеме (44:34).

Најефикаснији у редовима БиХ био је Миралем Халиловић који је постигао 14 поена и имао пет скокова, док је Јусуф Нуркић остварио доубле-доубле учинак од 14 поена и 10 скокова. Најбољи код Француза био је Yабуселе с 15 поена и пет скокова.

БиХ је и даље у игри за пролазак у осмину финала, а за сигуран пласман у нокаут фазу потребна нам је побједа у посљедњем колу против Литваније. Овај меч се игра сутра у 14:30 сати. 

(Клиx   Фото: Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дфгггг

06.09.2022 19:46

Браво за Французе

ОДГОВОРИТЕ