Додик наноси директну штету Српској, али и Србији

Посебна сједница Народне скупштине о одбијању агремана њемачком амбасадору показаће још једном да Додик води Републику Српску у изолацију и у сукоб са читавим свијетом и да његова политика нема подршку, те да се ближи његов политички крај.

Република Српска 05.09.2022 | 14:59
Додик наноси директну штету Српској, али и Србији

Ово је рекао Игор Црнадак, народни посланик и бивши министар иностраних послова БиХ. 

- Оваквим понашањем Додик наноси директну штету Републици Српској, нашим привредницима и међународном имиџу српског народа и Републике Српске. Нажалост, посљедице Додикових дипломатских бламажа имаће и Србија и предсједник Александар Вучић, који је најзаслужнији за огроман инвестициони замах у Србији, у оквиру којег за њемачке послодавце данас ради више од 50 хиљада грађана Србије – навео је Црнадак. 

Он каже да СНСД наставља са лицемјерном политиком, јер док отварају рат са читавом међународном заједницом и посебно Њамачком, поједини СНСД посланички кандидати и даље  врше вишемилионски извоз робе у Њамачку.

- Данас Републику Српску треба одбранити од Додика и СНСД, јер нису њемачке фирме опљачкале Републику Српску на корона набавкама, него СНСД фирме, које воде Додикови савјетници и други СНСД тајкуни. Није нико дошао из Берлина и преко разних "проинтера" опустошио буџет Републике Српске, него су то урадили СНСД профитери, који се крију иза тзв. српске приче и одбране српског народа, а заправо су обични разбојници и криминалци – истакао је Црнадак. 

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Леле

05.09.2022 13:05

5 дана га ниђе није било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сипово

06.09.2022 05:57

Гдје вас ископасе тако наказне

Name

ПРИЈЕДОР

05.09.2022 13:15

Возач, па и ја се нешто питам!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле коњ

05.09.2022 13:26

Како вам није јасно да Додик има само двије алтернативе...да изазове рат или да га смјене и испадне зртва. Све ради у том правцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

05.09.2022 13:36

Додик је за сукобе и радо би увукао и србију у његове ратове. Вучић је паметан човек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овај

05.09.2022 16:04

Човјек је исти Харадинај. А што се тиче политике чиста демагогија и ништа друго. Неспособан до крајњих граница. А ви објавите ако хоћете.

ОДГОВОРИТЕ