Dodik nanosi direktnu štetu Srpskoj, ali i Srbiji

Posebna sjednica Narodne skupštine o odbijanju agremana njemačkom ambasadoru pokazaće još jednom da Dodik vodi Republiku Srpsku u izolaciju i u sukob sa čitavim svijetom i da njegova politika nema podršku, te da se bliži njegov politički kraj.

Republika Srpska 05.09.2022 | 14:59
Dodik nanosi direktnu štetu Srpskoj, ali i Srbiji

Ovo je rekao Igor Crnadak, narodni poslanik i bivši ministar inostranih poslova BiH. 

- Ovakvim ponašanjem Dodik nanosi direktnu štetu Republici Srpskoj, našim privrednicima i međunarodnom imidžu srpskog naroda i Republike Srpske. Nažalost, posljedice Dodikovih diplomatskih blamaža imaće i Srbija i predsjednik Aleksandar Vučić, koji je najzaslužniji za ogroman investicioni zamah u Srbiji, u okviru kojeg za njemačke poslodavce danas radi više od 50 hiljada građana Srbije – naveo je Crnadak. 

On kaže da SNSD nastavlja sa licemjernom politikom, jer dok otvaraju rat sa čitavom međunarodnom zajednicom i posebno Njamačkom, pojedini SNSD poslanički kandidati i dalje  vrše višemilionski izvoz robe u Njamačku.

- Danas Republiku Srpsku treba odbraniti od Dodika i SNSD, jer nisu njemačke firme opljačkale Republiku Srpsku na korona nabavkama, nego SNSD firme, koje vode Dodikovi savjetnici i drugi SNSD tajkuni. Nije niko došao iz Berlina i preko raznih "prointera" opustošio budžet Republike Srpske, nego su to uradili SNSD profiteri, koji se kriju iza tzv. srpske priče i odbrane srpskog naroda, a zapravo su obični razbojnici i kriminalci – istakao je Crnadak. 

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Леле

05.09.2022 13:05

5 дана га ниђе није било

ODGOVORITE
Name

Sipovo

06.09.2022 05:57

Gdje vas iskopase tako nakazne

Name

ПРИЈЕДОР

05.09.2022 13:15

Vozač, pa i ja se nešto pitam!!!

ODGOVORITE
Name

Mile konj

05.09.2022 13:26

Kako vam nije jasno da Dodik ima samo dvije alternative...da izazove rat ili da ga smjene i ispadne zrtva. Sve radi u tom pravcu.

ODGOVORITE
Name

Rale

05.09.2022 13:36

Dodik je za sukobe i rado bi uvukao i srbiju u njegove ratove. Vučić je pametan čovek

ODGOVORITE
Name

Ovaj

05.09.2022 16:04

Čovjek je isti Haradinaj. A što se tiče politike čista demagogija i ništa drugo. Nesposoban do krajnjih granica. A vi objavite ako hoćete.

ODGOVORITE