Легендарна Серена Вилијамс завршила блиставу каријеру

После 73 титуле у појединачној конкуренцији, чак 23 Гренд слема, некадашња дугогодишња најбоља тенисерка света Серена Вилијамс завршила је каријеру поразом у 3. колу УС Опена.

Тенис 03.09.2022 | 08:32
Легендарна Серена Вилијамс завршила блиставу каријеру

Америчка тенисерка која је одавно своје име исписала златним словима у историју тениса, најавила је пре УС опена да ће јој ово бити највероватније последњи турнир, а одиграла је драматичан и епски меч за крај, који је на крају изгубила од Ајле Томљановић, 7:5, 6:7 (5), 6:1.

Серена се од америчке публике опростила у сузама уз емотиван говор.

- Покушала сам, али Ајла је била за мало боља. Хвала ти, тата. Знам да гледаш. Хвала ти мама. Желим да се захвалим свима који су овде, онима који су били уз мене и буквално годинама, деценијама. Ипак, све је почело од мојих родитеља, они су заслужни за све. Захвална сам им. Ово су сузе радоснице - рекла је Вилијамсова и наставила:

- Не бих била Серена да није било Венус, тако да, хвала ти Венус. Она је једини разлог што постоји Серена Вилијамс. Била је ово забавна вожња. Најневероватнија вожња и путовање у мом животу. Захвална сам свима који су макар једном рекли, "напред, Серена" у свом животу. Захвална сам, јер сте ме ви довели довде.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар