За улазак у Трећу лигу: Моззарт донирао опрему фудбалерима Црквине

Фудбалски клуб Црквина из околине Шамца ове године слави пунољетство. Тим поводом стигао им је поклон из компаније Моззарт.

Спорт 31.08.2022 | 18:56
За улазак у Трећу лигу: Моззарт донирао опрему фудбалерима Црквине

Тиму, који је тренутно први на табели Четврте лиге, стигле су двије нове гарнитуре дресова. Играче је тај потез одушевио, а жеља им је да у новој опреми уђу у Трећу лигу Српске. 

-Играчи нису могли да вјерују када су видјели нову опрему. Дан прије утакмице сам ставио дресове у свлачионицу, па су се баш изненадили када су ушли. Били су одушевљени када су видјели да је то донација компаније Моззарт, исто као и симпатизери клуба. Хвала Моззарту што су препознали наш рад и што смо успоставили сарадњу -каже Ведран Миладиновић, предсједник ФК Црквина, Шамац. 

Клуб је основан 2004. године, а тренутно броји 35 чланова у сениорском саставу. По оснивању су играли у најнижој лиги, а сада су у Четвртој и то на првом мјесту. Били су освајачи Општинског купа, а њихов тим махом чине домаћи играчи из села Црквина који су раније играли у Другој лиги, па су се вратили у свој родни крај да помогну рад матичног клуба. 

Жеља им је да у наредном периоду омасове клуб млађим нараштајима- формирањем барем једне омладинске селекције. План им је да у новој опреми из Моззарта заиграју у Трећој регионалној лиги Добој. 

Рад клуба помаже Општинска управа Шамац, која је протеклих година улагала у изградњу свлачионица, постављање рефлектора, нових кућица и уређење стадиона.

Уз њих је и неколико локалних спонзора који им пружају подршку, као и бројни симпатизери који редовно купују чланске карте и тиме помажу свој омиљени клуб. 

Екипи пријатеља ФК Црквина сада се придружила и компанија Моззарт са жељом да им нова опрема донесе и нове успјехе. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар