Za ulazak u Treću ligu: Mozzart donirao opremu fudbalerima Crkvine

Fudbalski klub Crkvina iz okoline Šamca ove godine slavi punoljetstvo. Tim povodom stigao im je poklon iz kompanije Mozzart.

Sport 31.08.2022 | 18:56
Za ulazak u Treću ligu: Mozzart donirao opremu fudbalerima Crkvine

Timu, koji je trenutno prvi na tabeli Četvrte lige, stigle su dvije nove garniture dresova. Igrače je taj potez oduševio, a želja im je da u novoj opremi uđu u Treću ligu Srpske. 

-Igrači nisu mogli da vjeruju kada su vidjeli novu opremu. Dan prije utakmice sam stavio dresove u svlačionicu, pa su se baš iznenadili kada su ušli. Bili su oduševljeni kada su vidjeli da je to donacija kompanije Mozzart, isto kao i simpatizeri kluba. Hvala Mozzartu što su prepoznali naš rad i što smo uspostavili saradnju -kaže Vedran Miladinović, predsjednik FK Crkvina, Šamac. 

Klub je osnovan 2004. godine, a trenutno broji 35 članova u seniorskom sastavu. Po osnivanju su igrali u najnižoj ligi, a sada su u Četvrtoj i to na prvom mjestu. Bili su osvajači Opštinskog kupa, a njihov tim mahom čine domaći igrači iz sela Crkvina koji su ranije igrali u Drugoj ligi, pa su se vratili u svoj rodni kraj da pomognu rad matičnog kluba. 

Želja im je da u narednom periodu omasove klub mlađim naraštajima- formiranjem barem jedne omladinske selekcije. Plan im je da u novoj opremi iz Mozzarta zaigraju u Trećoj regionalnoj ligi Doboj. 

Rad kluba pomaže Opštinska uprava Šamac, koja je proteklih godina ulagala u izgradnju svlačionica, postavljanje reflektora, novih kućica i uređenje stadiona.

Uz njih je i nekoliko lokalnih sponzora koji im pružaju podršku, kao i brojni simpatizeri koji redovno kupuju članske karte i time pomažu svoj omiljeni klub. 

Ekipi prijatelja FK Crkvina sada se pridružila i kompanija Mozzart sa željom da im nova oprema donese i nove uspjehe. 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar