Митровић одговорио Баки на оптужбе: Кад сахраним брата бавићу се тобом!

Власник телевизије "Пинк", Жељко Митровић одговорио је на оптужне Јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, који га је на скандалозан начин напао у свом лајву.

Забава 31.08.2022 | 18:32
Митровић одговорио Баки на оптужбе: Кад сахраним брата бавићу се тобом!

- У данима када ми је умро брат и када спремам његову сахрану, Бака Прасе ми се захвалио за све што сам урадио за њега, а то није мало. Богдане, све је океј, али ти знаш да је не заборављам, без нервозе, док не сахраним брата нећу се бавити твојим измишљотинама - поручио је Жељко Митровић у посту на свом Инстаграм профилу, где је и окачио видео Богдана Илића.

Јутјубер Бака Прасе је на скандалозан начин у свом лајву истакао да му Жељко Митровић наводно дугује паре. Многи су приметили да су оптужбе које је упутио на његов рачун без покрића, а поред тога Јутјубер је упутио и низ увреда. Како ли ће се даље епилог овр ситуације одвијати, остаје да видимо.

Hit Tvit, Željko Mitrović

Подсетимо Јован Митровић, брат власника Пинк телевизије <а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/9748/зељко-митровиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Жељка Митровића, преминуо је 29. августа у 71. години, а Жељко је вест о његовој смрти објавио јуче у Националном дневнику.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар