Mitrović odgovorio Baki na optužbe: Kad sahranim brata baviću se tobom!

Vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović odgovorio je na optužne Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji ga je na skandalozan način napao u svom lajvu.

Zabava 31.08.2022 | 18:32
Mitrović odgovorio Baki na optužbe: Kad sahranim brata baviću se tobom!

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića.

Jutjuber Baka Prase je na skandalozan način u svom lajvu istakao da mu Željko Mitrović navodno duguje pare. Mnogi su primetili da su optužbe koje je uputio na njegov račun bez pokrića, a pored toga Jutjuber je uputio i niz uvreda. Kako li će se dalje epilog ovr situacije odvijati, ostaje da vidimo.

Hit Tvit, Željko Mitrović

Podsetimo Jovan Mitrović, brat vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, preminuo je 29. avgusta u 71. godini, a Željko je vest o njegovoj smrti objavio juče u Nacionalnom dnevniku.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar