Парламент БиХ данас о допунама Закона о ПДВ-у

Представнички дом Парламента Босне и Херцеговине данас ће између осталог разматрати и измјене Закона о ПДВ-У.

Босна и Херцеговина 30.08.2022 | 08:09
Парламент БиХ данас о допунама Закона о ПДВ-у

На дневном реду су осим извјештаја Заједничке комисије оба дома Парламентарне скупштине БиХ о постизању идентичног текста закона о допунама Закона о порезу на додану вриједност.

И измјене и допуне Закона о одбрани Босне и Херцеговине те допуне Закона о јавним набавкама, потом измјене и допуне Закона о државној служби у институцијама Босне и Херцеговине.

Извјештај комисије Колегија о настојању за постизање сагласности о заступничкој иницијативи Дениса Звиздића којом Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ задужује Савјет министара БиХ да у што краћем року издвоји  200.000  КМ за санацију штете и израду нових 700 камених цвјетова с именима антифашиста који су дали своје животе за слободу града Мостара и читаве Европе, те за будућу интегралну институционалну заштиту и осигурање овог националног споменика Босне и Херцеговине, такође је у најављеном дневном реду.

У предложеном дневном реду је  и Информација о раду Интерресорне радне групе за измјену изборног законодавства Босне и Херцеговине.

Сједница треба да почне у 12 сати.

(Фена Фото: Парламент.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

НР

30.08.2022 06:28

Исто као и акцизе. Кад треба увести онда се уради за дан. Кад треба укинути или смањити онда се дају глупи коментари да је непроводиво Кад треба повећати плате 500 КМ посланицима за минуту. Кад треба именовати Турковићеву за министра за дан. А онда игроказ за изборе тражи се смјена. И наравно не може се провести. Не треба гласати за ову неспособну, корумпирану и бахату власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

30.08.2022 09:28

Што дуже будете заседали и вецали народ ће сигурно стрпљиво чекати и буквално гладовати уздишући за стварима које не могу себи приустити

Name

Цв

30.08.2022 19:48

Ово није држава, ово је циркус Монти пајтон

ОДГОВОРИТЕ