ФК Борац без тренера: Лалатовић поднио оставку

Након пораза од екипе Леотара одржана је хитна сједница УО ФК Борац на којој је прихваћена оставка Ненада Лалатовића и његовог стручног штаба, саопштено је из ФК Борац.

Фудбал 26.08.2022 | 23:08
ФК Борац без тренера: Лалатовић поднио оставку

"Ненад Лалатовић оставку је поднио због серије промјенљивих резултата, а са жељом да се , док је још вријеме, тренерском рокадом покушају остварити зацртани клупски циљеви у овој сезони. УО ФК Борац одлучио је да прихвати оставку, а Ненад Лалатовићу желимо сву срећу у наставку тренерске каријере", наведено је у саопштењу.

Додају да ће нови шеф стручног штаба ФК Борац биће именован у наредна два дана.

"УО ФК Борац одлучио је да, због недовољног залагања на терену и игара недостојних црвено плавог дреса са Борчевим грбом казни комплетан играчки кадар са 30 одсто мјесечних примања. Од наших циљева не одустајемо, јер у животу је важно бити Борац!", стоји у саопштењу.

(Независне Фото: Агенције) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Браво браво

26.08.2022 21:20

Миле, Игоре дебили Зељковици браво , браво стоко без репа , браво јој само да доде октобар и сикира , све цемо вам одузети и насикират све ...редом и ону краву купусару сто купује торбе од 10.000 КМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.08.2022 06:26

Цудо код таквог руководецег кадра и јос породицног да су овако лоси резултати то је доказ да политици није мјесто у спорту

Name

Ре

27.08.2022 06:41

Крајње је вријеме било да то г. ЛАЛАТОВИЋ уради. Па сам је рекао да је Борац и лига циркус. Није ни чудо ко га води.

Name

Бл

26.08.2022 22:47

Страсно је ово ста раде руководеци у борцу, довели сте скупог тренера и тек тако са оде, платили добро..довео своје људе и играце, направили дебеле уговоре..и ниста. Јел неко одговара за то све??? Нико. Имате и у БЛ и околини јефтинијих тренера..а бога ми и играца..и који це све дати за Борац. Срамота је да фудбалер нови..и свака му цаст, Бењамин Татар медју јединим се труди и гине на терену, а гдје су остали нови играци??? Играце казнити..а са погресном политиком смјене тренера , кад сте га вец довели да направи несто, након 7..8..кола, крајње неозбиљно, боље мијењајте играце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дука

27.08.2022 01:54

Ниси дуго лелето, ни 3месеца како си досо на сва звона, реко сам одмах, одлази се покуњено, цекам нова звона нов успех пре пораза багро лазљиво покварењацка пакао је ради таквих створен и за такве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

27.08.2022 05:23

Лука Петровић се жалио Додику да је дао велике паре на Леотар а овај нареди да ови изгубе какав Лалатовић биће ту тренер Зељковић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борик

27.08.2022 18:14

Али , нису цовјеку уопсте рекли , када је потписивао уговор , да неце играти утакмице на домацем стадиону :)))

ОДГОВОРИТЕ