FK Borac bez trenera: Lalatović podnio ostavku

Nakon poraza od ekipe Leotara održana je hitna sjednica UO FK Borac na kojoj je prihvaćena ostavka Nenada Lalatovića i njegovog stručnog štaba, saopšteno je iz FK Borac.

Fudbal 26.08.2022 | 23:08
FK Borac bez trenera: Lalatović podnio ostavku

"Nenad Lalatović ostavku je podnio zbog serije promjenljivih rezultata, a sa željom da se , dok je još vrijeme, trenerskom rokadom pokušaju ostvariti zacrtani klupski ciljevi u ovoj sezoni. UO FK Borac odlučio je da prihvati ostavku, a Nenad Lalatoviću želimo svu sreću u nastavku trenerske karijere", navedeno je u saopštenju.

Dodaju da će novi šef stručnog štaba FK Borac biće imenovan u naredna dva dana.

"UO FK Borac odlučio je da, zbog nedovoljnog zalaganja na terenu i igara nedostojnih crveno plavog dresa sa Borčevim grbom kazni kompletan igrački kadar sa 30 odsto mjesečnih primanja. Od naših ciljeva ne odustajemo, jer u životu je važno biti Borac!", stoji u saopštenju.

(Nezavisne Foto: Agencije) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Bravo bravo

26.08.2022 21:20

Mile, Igore debili Zeljkovici bravo , bravo stoko bez repa , bravo joj samo da dode oktobar i sikira , sve cemo vam oduzeti i nasikirat sve ...redom i onu kravu kupusaru sto kupuje torbe od 10.000 KM

ODGOVORITE
Name

Re

27.08.2022 06:26

Cudo kod takvog rukovodeceg kadra i jos porodicnog da su ovako losi rezultati to je dokaz da politici nije mjesto u sportu

Name

Re

27.08.2022 06:41

Krajnje je vrijeme bilo da to g. LALATOVIĆ uradi. Pa sam je rekao da je Borac i liga cirkus. Nije ni čudo ko ga vodi.

Name

Bl

26.08.2022 22:47

Strasno je ovo sta rade rukovodeci u borcu, doveli ste skupog trenera i tek tako sa ode, platili dobro..doveo svoje ljude i igrace, napravili debele ugovore..i nista. Jel neko odgovara za to sve??? Niko. Imate i u BL i okolini jeftinijih trenera..a boga mi i igraca..i koji ce sve dati za Borac. Sramota je da fudbaler novi..i svaka mu cast, Benjamin Tatar medju jedinim se trudi i gine na terenu, a gdje su ostali novi igraci??? Igrace kazniti..a sa pogresnom politikom smjene trenera , kad ste ga vec doveli da napravi nesto, nakon 7..8..kola, krajnje neozbiljno, bolje mijenjajte igrace.

ODGOVORITE
Name

Duka

27.08.2022 01:54

Nisi dugo leleto, ni 3meseca kako si doso na sva zvona, reko sam odmah, odlazi se pokunjeno, cekam nova zvona nov uspeh pre poraza bagro lazljivo pokvarenjacka pakao je radi takvih stvoren i za takve

ODGOVORITE
Name

Србо

27.08.2022 05:23

Лука Петровић се жалио Додику да је дао велике паре на Леотар а овај нареди да ови изгубе какав Лалатовић биће ту тренер Зељковић.

ODGOVORITE
Name

borik

27.08.2022 18:14

Ali , nisu covjeku uopste rekli , kada je potpisivao ugovor , da nece igrati utakmice na domacem stadionu :)))

ODGOVORITE