Предстоји тешка борба за опстанак Срба на КиМ

Предеседник Србије Александар Вучић изјавио је данас да предстоји тешка борба за опстанак нашег народа на КиМ и да је једина исправна политика то да чувамо мир колико год можемо и своју децу и водимо одговорну и паметну политику.

Србија 26.08.2022 | 13:47
Предстоји тешка борба за опстанак Срба на КиМ

Вучић је, у обраћању на Сајму шљива у Осечини, рекао да нам поред тога предстоји и тешка борба са свим недаћема узрокованим светским сукобом или ратом у Украјини.

"За нас је најважније да увек можемо све да урадимо за нашу отаџбину", истакао је председник и додао да смо једина држава у Европи која на слободарски начин доноси одлуке како да води своју земљу напред и једини који можемо да се разликујемо.

Поручио је да за због свега што нас чека морамо озбијлно и договорно да се понашамо.

Не мислим да треба да идемо грлом у јагоде и да се сукобљавамо са свима, рекао је Вучић и нагласио да је једина исправна политика то да чувамо мир колико можемо и своју децу и водимо одговорну и паметну политику.

(Тањуг) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сулејман

26.08.2022 11:59

Ух, ма шта рече…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ипе

26.08.2022 12:18

90% Срба са сјевера Косова већ има косовске таблице,оно 10% сто одбија,одбија из разлога што су плаћени да праве проблеме и осигуравају несметан шверц између Косова и Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

РедБулл

26.08.2022 12:19

Највеце зло које је задесило српски народ он и додик. Мимо цијеле су планете као да сунце излази због њих двојице само.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

26.08.2022 13:27

О каквом народу причаш,гдје је? Да га има барем упола од онога што гласа за тебе на КиМ манипулатору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

27.08.2022 18:19

И овај вуциц поцео прицат бајке и празне прице готово је цовеце пробуди се косово отпало ко хоце да зиви тамо нек зиви ко неце селисе пре двајст година поцело је прогањане срба са косова нико ниста није преузео него неки срби су продавали куце имања албанцима и селилисе зато сто србија никад ниста није преузимала нити је мислила о косову сад је касно

ОДГОВОРИТЕ