Predstoji teška borba za opstanak Srba na KiM

Predesednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da predstoji teška borba za opstanak našeg naroda na KiM i da je jedina ispravna politika to da čuvamo mir koliko god možemo i svoju decu i vodimo odgovornu i pametnu politiku.

Srbija 26.08.2022 | 13:47
Predstoji teška borba za opstanak Srba na KiM

Vučić je, u obraćanju na Sajmu šljiva u Osečini, rekao da nam pored toga predstoji i teška borba sa svim nedaćema uzrokovanim svetskim sukobom ili ratom u Ukrajini.

"Za nas je najvažnije da uvek možemo sve da uradimo za našu otadžbinu", istakao je predsednik i dodao da smo jedina država u Evropi koja na slobodarski način donosi odluke kako da vodi svoju zemlju napred i jedini koji možemo da se razlikujemo.

Poručio je da za zbog svega što nas čeka moramo ozbijlno i dogovorno da se ponašamo.

Ne mislim da treba da idemo grlom u jagode i da se sukobljavamo sa svima, rekao je Vučić i naglasio da je jedina ispravna politika to da čuvamo mir koliko možemo i svoju decu i vodimo odgovornu i pametnu politiku.

(Tanjug) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sulejman

26.08.2022 11:59

Uh, ma šta reče…

ODGOVORITE
Name

Ipe

26.08.2022 12:18

90% Srba sa sjevera Kosova već ima kosovske tablice,ono 10% sto odbija,odbija iz razloga što su plaćeni da prave probleme i osiguravaju nesmetan šverc između Kosova i Srbije

ODGOVORITE
Name

RedBull

26.08.2022 12:19

Najvece zlo koje je zadesilo srpski narod on i dodik. Mimo cijele su planete kao da sunce izlazi zbog njih dvojice samo.

ODGOVORITE
Name

Mirkan

26.08.2022 13:27

O kakvom narodu pričaš,gdje je? Da ga ima barem upola od onoga što glasa za tebe na KiM manipulatoru.

ODGOVORITE
Name

Istina

27.08.2022 18:19

I ovaj vucic poceo pricat bajke i prazne price gotovo je covece probudi se kosovo otpalo ko hoce da zivi tamo nek zivi ko nece selise pre dvajst godina pocelo je proganjane srba sa kosova niko nista nije preuzeo nego neki srbi su prodavali kuce imanja albancima i selilise zato sto srbija nikad nista nije preuzimala niti je mislila o kosovu sad je kasno

ODGOVORITE