Једна особа смртно страдала током рада у шуми

Полицијској станици Власеница јуче је пријављено да је дошло до повређивања лица Д.Ђ. приликом рада у шуми у мјесту Драгасевац, општина Власеница, а након чега му је указана љекарска помоћ у Дому здравља у Власеници гдје му је констатована смрт.

Република Српска 26.08.2022 | 11:13
Једна особа смртно страдала током рада у шуми

По пријави су поступили полицијски службеници Полицијске управе Власеница који су о свему обавјестили дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница.

Полицијски службеници Полицијске станице Власеница предузимају све мјере и радње у циљу утврђивања чињеница и околности настанка наведеног догађаја, а након чега ће надлежном Тужилаштву доставити извјештај о предузетим мјерама и радњама, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

(БН Фото: Илустрација/Агенције) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дука

26.08.2022 09:58

Ови пендреци да ли ко зна јел се праве од крављег репа, негде сам процитао стару књигу гфе ср говори у том смислу, да су то најгори људи који це крављим реповима туци, ради се о хадису

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н Н

27.08.2022 05:36

Па тузиоц у Власеници Маријана Витомир је највеци криминалац ко је постави за тузиоца да она несто расветљава какво је насе тузиластво кад њу криминалца и корумпирану багру дрзе за тузиоца има ли правне дрзаве има ли игде закона да јој стане на пут њеном криминалу и корупцији

ОДГОВОРИТЕ