Jedna osoba smrtno stradala tokom rada u šumi

Policijskoj stanici Vlasenica juče je prijavljeno da je došlo do povređivanja lica D.Đ. prilikom rada u šumi u mjestu Dragasevac, opština Vlasenica, a nakon čega mu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Vlasenici gdje mu je konstatovana smrt.

Republika Srpska 26.08.2022 | 11:13
Jedna osoba smrtno stradala tokom rada u šumi

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Vlasenica koji su o svemu obavjestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti nastanka navedenog događaja, a nakon čega će nadležnom Tužilaštvu dostaviti izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(BN Foto: Ilustracija/Agencije) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Duka

26.08.2022 09:58

Ovi pendreci da li ko zna jel se prave od kravljeg repa, negde sam procitao staru knjigu gfe sr govori u tom smislu, da su to najgori ljudi koji ce kravljim repovima tuci, radi se o hadisu

ODGOVORITE
Name

N N

27.08.2022 05:36

Pa tuzioc u Vlasenici Marijana Vitomir je najveci kriminalac ko je postavi za tuzioca da ona nesto rasvetljava kakvo je nase tuzilastvo kad nju kriminalca i korumpiranu bagru drze za tuzioca ima li pravne drzave ima li igde zakona da joj stane na put njenom kriminalu i korupciji

ODGOVORITE