Још једна бламажа Фудбалског савеза БиХ

Овлаштени представник "Куће фудбала" ипак је, упркос поразу, "честитао Зрињском на одличним играма овог љета у Европи и на начину на који су представљали бх.фудбал".

Фудбал 26.08.2022 | 09:43
Још једна бламажа Фудбалског савеза БиХ

"Историјски резултат бх. клупског фудбала"! ХШК Зрињски је остварио пласман у групну фазу УЕФА конференцијске лиге", "Браво ХШК Зрињски Мостар". Овако је синоћ, непосредно након драматичне утакмице у Словачкој, Фудбалски савез БиХ честитао мостарском клубу "историјски резултат" - избацивање "Слована" и пласман у Конференцијску лигу УЕФА.

На жалост, било је потпуно супротно: "Зрињски" је на трагичан начин, незаслужено, поражен након извођења једанаестераца и елиминисан са европске ногометне клупске сцене.

Из Фудбалског савеза БиХ то су, додуше са закашњењем и сами схватили, па су неколико минута након првог објавили и друго, "покајничко", саопштење у којем су "уважили реалност".

"Нажалост, послије велике драме Зрињски је елиминисан на посљедњем кораку до групне фазе Конференцијске лиге".

Овлаштени представник "Куће фудбала" ипак је, упркос поразу, "честитао Зрињском на одличним играма овог љета у Европи и на начину на који су представљали бх.фудбал", преноси СБ.

(БН Фото: Агенције) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зоки

26.08.2022 07:53

Није имао Зељковиц времена да погледа резултат. Као и ујо његов , одговоран . ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

26.08.2022 08:17

О темпора о морес. Хоће ли икад на чело било чега (институције, фирме, органозације, ...) у БиХ доћи нормални, писмени, поштени, образова и паметни људи?

ОДГОВОРИТЕ