Емотивно обраћање премијерке Финске: Само сам човјек

Премијерка Финске, 36-годишња Сана Марин, јуче је током конференције за новинаре своје Социјалдемократске странке рекла да она вриједно ради на мјесту шефице владе.

Свијет 24.08.2022 | 21:46
Емотивно обраћање премијерке Финске: Само сам човјек

Додала је да би она као премијерка требала имати право на приватни живот те да и политичари имају право на забаву. Њене изјаве долазе након што од прошле седмице излазе снимке са забаве у њеној резиденцији Кесаранта гдје је Марин пјевала, плесала и забављала се. Јуче се и извинила због фотографија из своје резиденције на којој се љубе жене у топлесу.

– Ја сам само човјек. Прошла седмица је била тешка… И ја понекад чезнем за радошћу, свјетлом и забавом усред тамних облака – рекла је Марин на рубу суза, преноси Гардиан.

– Желим вјеровати да ће људи више гледати на оно што радим на послу него оно што радим у слободно вријеме. Нити један задатак није необављен… Још учим, али свој посао радим добро и радићу га добро као до сада. Размишљам о Украјини, размишљам о грађанима и радим свој посао – поручила је Марин.

Она је додала и то да је стално под лупом јавности.

– Сигурна сам да постоји и други видеоматеријал. Осјећам се као да ме стално снимају и није ми добро. Чак су и нормалне ствари приказане тако да изгледају као лоше – тврди премијерка Финске.

(Аваз)

 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Пеле

24.08.2022 20:04

Кад нас није скандал ни кад се у предсједништву тулумари уз дзедовацу и хармонику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

25.08.2022 03:32

То због чега тебе прозивају је у над сасвим нормално и саставни је дио дана

Name

Ре

25.08.2022 05:57

Тулуми и бисерка са својим обезбедјењем.

Name

Зоран

24.08.2022 20:56

Ко све води ове земље. Наркомани,лопови,алкохоличари, убице,људи који су давно требали бити у старачком дому, глумци....они одлучују о судбини народа. Страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

24.08.2022 23:29

Пуно милитантна, пуно се весели, пуно цмера. Разумем да се треба веселити, разумем да треба и цмерати, али како да разумем да је милитантна млада дама? Весела девојко, само да вам кажем да је рат зло, да се у њему гине, да гину мали и велики, млади и стари, веселе девојке и оне цмераве. Шта кад би ви били покретач иницјативе да се устави рат у Европи? Да позовете све европске лидере, да вам се прикључе, због ваше младости и због свих нас, што страхујемо од рата и страдања. Нека вас свет види како молите и плачете за мир, како истински желите мир. А кад умирите Европу, веселите се, певајте и плачите до миле воље, све то припада вашој младости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

25.08.2022 05:41

Ти се лутко ниси требала прихватати те позиције ако си хтјела на журке и забаве.добро знаш да кад преузмеш мјесто премијера једне земље твој приватни живот постаје јавни тако је свугдје и зашто би ти била изузетак.једноставно даш оставку и забављају се колико хоћеш још си млада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.08.2022 05:43

Планираним уласком у НАТО води земљу у пропаст. Још једна марионета свијетског економског форума

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.08.2022 08:35

МОГУ БОГАТИ ОД БИЈЕСА СВЕ. САМО СИРОТИЊА СЕ БОРИ ДА ПРЕЖИВИ. СИРОТИЊА ИМА СВОГ ПАРТНЕРА, СВОЈУ ПОРОДИЦУ, КОЈУ ВОЛИ И О КОЈОЈ БРИНЕ. А ВАМА У ОБЈЕКТИМА. ВЛАДЕ. "ТОПЛЕСИ". СВИЈЕТ УНИШТАВАТЕ ТРАЈНО. СМРТОНОСНА ОРУЖЈА УБИЈАЈУ ЗДРАВЕ МЛАДИЋЕ ПИ СВИЈЕТУ, А ВИ У ВЛАДИ, У ТОПЛЕСУ ЖЕНЕ СЕ ЉУБИТЕ. ТО ОПУШТАЊЕ. МАРШ. РАДИ ПРАВЕДНО И ТАКВО ОПУШТАЊЕ ТИ НЕЋЕ ТРЕБАТИ. Г У С К О.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

25.08.2022 08:38

Срамота је за било коју земљу да имају овакву премијерку. Ја сам мислио да је код нас неозбиљно, али сада видим да је то појава у цијелој Европи. Једноставно неозбиљна зена, несвјесна посла који обавља и недостојна функције којом се бави. Нема се ту ста висе реци, све остало су изговори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.08.2022 14:05

ТРЕБА ОВО ЧУТИ. ОЛОШ. НА СВИЈЕТСКОМ НИВОУ. КАЖУ СРЕЂЕНА ЗЕМЉА ФИНСКА. ПА КАКВЕ ВОЂЕ. СРЕЂЕНИЈИ СМО МИ НА БАЛКАНУ И ЈОШ НОРМАЛНИ. САМО НАС ЗАВАЂАЈУ ЗБОГ СВОГ ИНТЕРЕСА. НИ У ФИНСКУ, НЕТРЕБА ДИЈЕЦИ ДАТИ, ДА ИДУ. МИ ТРЕБАМО ЊЕГОВАТИ НАШЕ П О Р О Д И Ч Н Е ВРИЈЕДНОСТИ. ВРИЈЕДНО РАДИТИ И СА КОМШИЈАМА САРАЂИВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

28.08.2022 14:48

А какву би медијску пажњу и скандал тек изазвала, да си се као наш Баја доћепала микрофона, негдје на ливади, или испод неког шатора, уз хладну пиву!!??

ОДГОВОРИТЕ