Тужилаштво поново покренуло увиђај против Ђукановића

Нововић поново је отворио узвиђај поводом кривичне пријаве коју је НВО МАНС поднела том Тужилаштву.

Регион 23.08.2022 | 18:44
Тужилаштво поново покренуло увиђај против Ђукановића

НВО МАНС је поднела кривичне пријаве још 4. фебруара 2009.године против председника Црне Горе Мила Ђукановића, председника Атлас групе Душке Кнежевића, Душка Бана, Жељка Михаиловића и бившег директора Управе за спречавање прања новца Предрага Митровића, због сумње да су починили кривично дело прање новца на организован начин.

Ову вест потврдио је порталу Либертас портпарол СДТ Вукас Радоњи. Портал подсећа да је кривичну пријаву МАНС-а одбацио бивше СДТ Миливоје Катнић.

Либертас је имао увид у извештај који је Специјално тужилаштво доставило пролетос Европској комисији одговарајући на њихов захтев да објасне шта су предузели и шта су утврдили поводом кривичне пријаве МАНС-а.

Тужилаштво их је обавестило да је, у својству грађана, прикупило обавештења од Душка Бана, Жељка Михаиловића и Предрага Митровића и да су сва тројица негирала да су се огрешили о закон, док Ђукановића нису ништа питали.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ББ

23.08.2022 17:16

Доста замајавања, постена цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

23.08.2022 21:55

Овај лик клептоман и додо имају нај више кумова на балкану...

Name

Кока Ин Банана

23.08.2022 21:30

Не дирајте предśедника и оца монтенигерске нације. Поштен је то чо‘јек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амааа

24.08.2022 08:21

Пустите цара нек царује у својем царству !!! Цоек се снасо доброооо и ко јамио јамио!! Па сви политицари су исти! Изнад закона!! Људи царују мазнули и сад ви навалили а од навале нема нуст!!!