Tužilaštvo ponovo pokrenulo uviđaj protiv Đukanovića

Novović ponovo je otvorio uzviđaj povodom krivične prijave koju je NVO MANS podnela tom Tužilaštvu.

Region 23.08.2022 | 18:44
Tužilaštvo ponovo pokrenulo uviđaj protiv Đukanovića

NVO MANS je podnela krivične prijave još 4. februara 2009.godine protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Atlas grupe Duške Kneževića, Duška Bana, Željka Mihailovića i bivšeg direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Predraga Mitrovića, zbog sumnje da su počinili krivično delo pranje novca na organizovan način.

Ovu vest potvrdio je portalu Libertas portparol SDT Vukas Radonji. Portal podseća da je krivičnu prijavu MANS-a odbacio bivše SDT Milivoje Katnić.

Libertas je imao uvid u izveštaj koji je Specijalno tužilaštvo dostavilo proletos Evropskoj komisiji odgovarajući na njihov zahtev da objasne šta su preduzeli i šta su utvrdili povodom krivične prijave MANS-a.

Tužilaštvo ih je obavestilo da je, u svojstvu građana, prikupilo obaveštenja od Duška Bana, Željka Mihailovića i Predraga Mitrovića i da su sva trojica negirala da su se ogrešili o zakon, dok Đukanovića nisu ništa pitali.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BB

23.08.2022 17:16

Dosta zamajavanja, postena covjeka.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

23.08.2022 21:55

Ovaj lik kleptoman i dodo imaju naj više kumova na balkanu...

Name

Koka In Banana

23.08.2022 21:30

Ne dirajte predśednika i oca montenigerske nacije. Pošten je to čo‘jek.

ODGOVORITE
Name

Amaaa

24.08.2022 08:21

Pustite cara nek caruje u svojem carstvu !!! Coek se snaso dobroooo i ko jamio jamio!! Pa svi politicari su isti! Iznad zakona!! Ljudi caruju maznuli i sad vi navalili a od navale nema nust!!!