Дачић: Подршка Вучићу у кључним данима за КиМ

- Председник СПС Ивица Дачић изјавио је да пружа апсолутну подршку председнику Србије Александру Вучићу за ставове које је изнео данас на састанку са Србима са Косова и Метохије.

Србија 21.08.2022 | 14:52
Дачић: Подршка Вучићу у кључним данима за КиМ

"Нема важнијег питања од дрзаве и народа, и зато су данашњи ставови од историјског значаја у борби за мир и компромис и застити нашег народа на Косову и Мертохији. Нема важнијих и других питања ових дана у Србији од овог", рекао је Дачић за Тањуг.

Он је поново позвао све странке у Србији да, како истиче, учврсћују, а не да разбијају политичко јединство и стабилност.

"Историја то никоме неће опростити. Социјалистичка партија Србије чврсто стоји у подршци Александру Вучићу у овим кључним данима за будућност и опстанак нашег народа на Косову и Метохији", поручио је Дачић.

(Тањуг Фото: Тањуг)  

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Татар

21.08.2022 13:40

Само неко ко везе у животу нема неће га подрзати

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

22.08.2022 05:21

УВИЈЕК ЈЕДНА ТЕ ИСТА ПРИЦА.СЛУСАЈУЦИ ОВАКВЕ ЛИКОВЕ ЦОВИЈЕК СХВАТИ ДА ЈЕ НАЈБОЉИ И УНОСНИЈИ ПОСАО ПОЛИТИКА.НАУЦИС ПАР ФРАЗА И ФУРАС КАО ПАПАГАЈ.НИСТА НОВО СВЕ ИСТО ГОДИНАМА.КАД ЦЕ КРАЈ НИКО НЕ ЗНА.ПРЕЗАСИЦЕНОСТ ЈЕ НАЈГОРЕ СТО СЕ ЦОВЈЕКУ МОЗЕ ДОГОДИТИ.ОДАВНО ЈЕ СВЕ РЕЦЕНО.ВРИЈЕМЕ ЈЕ ГУСЕЊА СА СВИХ СТРАНА.ЊИМА ДОБРО А НАРОД НЕКА ТРПИ.ВИСОКА ЈЕ ТО ПОЛИТИКА СТО СУ РЕКЛИ НЕКАДА ПАМЕТНИ И УМНИ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ