Dačić: Podrška Vučiću u ključnim danima za KiM

- Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za stavove koje je izneo danas na sastanku sa Srbima sa Kosova i Metohije.

Srbija 21.08.2022 | 14:52
Dačić: Podrška Vučiću u ključnim danima za KiM

"Nema važnijeg pitanja od drzave i naroda, i zato su današnji stavovi od istorijskog značaja u borbi za mir i kompromis i zastiti našeg naroda na Kosovu i Mertohiji. Nema važnijih i drugih pitanja ovih dana u Srbiji od ovog", rekao je Dačić za Tanjug.

On je ponovo pozvao sve stranke u Srbiji da, kako ističe, učvrsćuju, a ne da razbijaju političko jedinstvo i stabilnost.

"Istorija to nikome neće oprostiti. Socijalistička partija Srbije čvrsto stoji u podršci Aleksandru Vučiću u ovim ključnim danima za budućnost i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji", poručio je Dačić.

(Tanjug Foto: Tanjug)  

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tatar

21.08.2022 13:40

Samo neko ko veze u životu nema neće ga podrzati

ODGOVORITE
Name

BOBA

22.08.2022 05:21

UVIJEK JEDNA TE ISTA PRICA.SLUSAJUCI OVAKVE LIKOVE COVIJEK SHVATI DA JE NAJBOLJI I UNOSNIJI POSAO POLITIKA.NAUCIS PAR FRAZA I FURAS KAO PAPAGAJ.NISTA NOVO SVE ISTO GODINAMA.KAD CE KRAJ NIKO NE ZNA.PREZASICENOST JE NAJGORE STO SE COVJEKU MOZE DOGODITI.ODAVNO JE SVE RECENO.VRIJEME JE GUSENJA SA SVIH STRANA.NJIMA DOBRO A NAROD NEKA TRPI.VISOKA JE TO POLITIKA STO SU REKLI NEKADA PAMETNI I UMNI LJUDI.

ODGOVORITE