И даље пљускови и грмљављина. Сунце у сриједу.

У Српској ће и данас послијеподне бити нестабилно уз честу кишу и пљускове са грмљавином, а понегдје ће бити и локалних непогода.

Република Српска 21.08.2022 | 11:27
И даље пљускови и грмљављина. Сунце у сриједу.

На југу Херцеговине претежно сунчано и топлије, прогноза је Хидрометеоролошког завода РС.

Вјетар слаб до умјерен сјеверни или сјеверозападни. Максимална температура ваздуха од 21 до 26 степен, на југу и сјеверозападу до 30, а у вишим предјелима од 13 степени.

Сутра промјењиво до претежно облачно и свјежије, у већини крајева уз повремену кишу и пљускове са грмљавином, а понегдје може бити и локалних непогода. На југу Херцеговине претежно сунчано и топло. Вјетар слаб до умјерен западни или сјеверозападни, увече слаб и промјенљив.

Минимална температура од 11 до 18, на југу до 21степен, максимална  од 21 до 26, на југу до 30, а у вишим предјелима од 15 степени.

У уторак нас очекује промјењиво до претежно облачно вријеме, и даље свјеже, повремено са кишом и краћим пљусковима. Више сунчаних периода ће бити у јужним крајевима и топло.

Минимална температура ваздуха од 11 до 18, на југу до 21степен.  Максимална од 22 до 26 степени, на југу до 29, а у вишим предјелима од 16 степени.

У сриједа промјењиво до претежно облачно вријеме, и даље свјеже, повремено са кишом и краћим пљусковима. Током дана постепено разведравање уз више сунчаних периода и топлије него претходних дана. Минимална температура ваздуха од 11 до 18, на југу до 21 степен. Максимална температура од 22 до 27 степени, на југу до 31, а у вишим предјелима од 19 степени.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар