I dalje pljuskovi i grmljavljina. Sunce u srijedu.

U Srpskoj će i danas poslijepodne biti nestabilno uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom, a ponegdje će biti i lokalnih nepogoda.

Republika Srpska 21.08.2022 | 11:27
I dalje pljuskovi i grmljavljina. Sunce u srijedu.

Na jugu Hercegovine pretežno sunčano i toplije, prognoza je Hidrometeorološkog zavoda RS.

Vjetar slab do umjeren sjeverni ili sjeverozapadni. Maksimalna temperatura vazduha od 21 do 26 stepen, na jugu i sjeverozapadu do 30, a u višim predjelima od 13 stepeni.

Sutra promjenjivo do pretežno oblačno i svježije, u većini krajeva uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, a ponegdje može biti i lokalnih nepogoda. Na jugu Hercegovine pretežno sunčano i toplo. Vjetar slab do umjeren zapadni ili sjeverozapadni, uveče slab i promjenljiv.

Minimalna temperatura od 11 do 18, na jugu do 21stepen, maksimalna  od 21 do 26, na jugu do 30, a u višim predjelima od 15 stepeni.

U utorak nas očekuje promjenjivo do pretežno oblačno vrijeme, i dalje svježe, povremeno sa kišom i kraćim pljuskovima. Više sunčanih perioda će biti u južnim krajevima i toplo.

Minimalna temperatura vazduha od 11 do 18, na jugu do 21stepen.  Maksimalna od 22 do 26 stepeni, na jugu do 29, a u višim predjelima od 16 stepeni.

U srijeda promjenjivo do pretežno oblačno vrijeme, i dalje svježe, povremeno sa kišom i kraćim pljuskovima. Tokom dana postepeno razvedravanje uz više sunčanih perioda i toplije nego prethodnih dana. Minimalna temperatura vazduha od 11 do 18, na jugu do 21 stepen. Maksimalna temperatura od 22 do 27 stepeni, na jugu do 31, a u višim predjelima od 19 stepeni.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar