Чим оптужују СДС, режим спрема неку пљачку у Српској

Чим уважени професор економије Никола Шпирић прозива и оптужује СДС за само њему знану издају и сарадњу са странцима, режим поново спрема неку озбиљну пљачку у Републици Српској, истакла је Слађана Јашаревић, предсједница ОО СДС Пале.

Република Српска 20.08.2022 | 18:01
Чим оптужују СДС, режим спрема неку пљачку у Српској

„Ми смо били издајници кад су они продали/поклонили Љубију Американцима, издајници смо јер не дамо да се украде Алумина, није нимало патриотски од нас што министарским зетовима замјерамо пропаст РАОП-а. Срам нас било што питамо колико кошта изградња километра аутопута...“, иронично поручује Јашаревићева. 

Она каже да када опозиција упита зашто су уништили и коме хоће да продају Електропривреду Републике Српске и зашто члан Предсједништва БиХ користи хеликоптер Републике Српске за приватна путовања, оптужи нас поштени професор Никола да галамимо у сарадњи са Шмитом.
 
„Лијепи мој професоре Никола, зашто сте дозволили да вас користе као мамац за скретање пажње? Ипак сте Ви уважени професор који је некад био радо виђен гост на америчком носачу авиона и који је само од продаје књига из области економије зарадио довољно да купи стан у Бечу“, поручила је предсједница ОО СДС Пале. 

Она је упитала зашто су грађани Српске све задуженији кад нам, како тврди премијер, никад није били боље?

„То очекујемо од Вас, лијепи мој професоре, а не да у позним пензионерским годинама изигравате режимског бота. И на крају упутство и објашњење за оне који још увијек не разумију зашто се уваженом професору економије Николи Шпирићу обраћам са ,,лијепи мој професоре". Укуцајте у Гугл ,,Шпирић афера Пандора" и биће вам јасно“, закључила је Јашаревићева.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је Срни да је очигледно да је ових дана завладала велика паника и галама самопрокламованог високог представника Кристијана Шмита и руководства СДС-а и ПДП-а.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Арм

20.08.2022 17:19

Он професор???По њему је сигурно прављен лик Јеремије из Алана Форда.Тај човјек 30 година прича и никад ништа није паметно рекао осим оне крилатице"живко ,додик и биљана,алијина 3 ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.08.2022 17:42

Овај спириц уз цавица,стевандица,висковица,дјокица и бањца највеци сљам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

21.08.2022 13:22

Трошити ријечи на Шпирића је бесмислица и пропао посао. Слађа као легенда слободног новинарства, као дијете погинулог борца на мјесту предсједника општинског одбора СДС-а је потврда бесмртности те политичке идеје. Долази вријеме промјена и осјећаја да је срамота бити у политичкој структури у којој водеће позиције држе овакви као проф. Шпирке 1 од 3 Алијина љиљана.

Name

Боже сачувај

20.08.2022 21:20

Слушала сам у сриједу,на ртрс шпирића.Па тај човјек нема грам памети ни образа.Па он мисли да смо ми сви будале и да вјерујемо њему кад каже да само додик и снсд могу сачувати РС.Па ми сваки дан гледамо својим очина какобтај додик и његов снсд,унишхише све живо у РС.полтрончина матора и лоповчина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легионар

21.08.2022 06:12

Каква свиња таква маст,какав народ таква власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

21.08.2022 15:43

ОНИ НАРАВНО СПРЕМАЈУ ПРЕВАРУ. КОГА МОГУ ВАРАТИ НЕГО НАРОД. ТАКО МОГУ СЛОБОДНО РАДИТИ ЛОПОВИ У ОВОМ СИСТЕМУ. АКО СУ Н Е Љ У Д И. Њихови, сви директори, тужиоци, судије, чланови свих колектива ових. И још много тог. Ја предлажем КРАЉЕВИНУ РС. Краљ воли свој Народ. Ових много и само О Т И М А Ч И Н А. Од Н А Р О Д А. Од кога другог. А Народ неписмен. ЗНАО ЈЕ ТО Д О Д О. СМЈЕНА 2.10.2.О22. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА , ВУКАН, РАДОВИЋ И СВА ОПОЗИЦИЈА САДАШЊА. БИЋЕ ПОЗИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.08.2022 19:26

Дјевојка је очито неостварена у новинарству па искаљује своје фрустрације! Да је остварена неби остављала свој посао и неби овако негативно била настројена!

ОДГОВОРИТЕ