Čim optužuju SDS, režim sprema neku pljačku u Srpskoj

Čim uvaženi profesor ekonomije Nikola Špirić proziva i optužuje SDS za samo njemu znanu izdaju i saradnju sa strancima, režim ponovo sprema neku ozbiljnu pljačku u Republici Srpskoj, istakla je Slađana Jašarević, predsjednica OO SDS Pale.

Republika Srpska 20.08.2022 | 18:01
Čim optužuju SDS, režim sprema neku pljačku u Srpskoj

„Mi smo bili izdajnici kad su oni prodali/poklonili LJubiju Amerikancima, izdajnici smo jer ne damo da se ukrade Alumina, nije nimalo patriotski od nas što ministarskim zetovima zamjeramo propast RAOP-a. Sram nas bilo što pitamo koliko košta izgradnja kilometra autoputa...“, ironično poručuje Jašarevićeva. 

Ona kaže da kada opozicija upita zašto su uništili i kome hoće da prodaju Elektroprivredu Republike Srpske i zašto član Predsjedništva BiH koristi helikopter Republike Srpske za privatna putovanja, optuži nas pošteni profesor Nikola da galamimo u saradnji sa Šmitom.
 
„Lijepi moj profesore Nikola, zašto ste dozvolili da vas koriste kao mamac za skretanje pažnje? Ipak ste Vi uvaženi profesor koji je nekad bio rado viđen gost na američkom nosaču aviona i koji je samo od prodaje knjiga iz oblasti ekonomije zaradio dovoljno da kupi stan u Beču“, poručila je predsjednica OO SDS Pale. 

Ona je upitala zašto su građani Srpske sve zaduženiji kad nam, kako tvrdi premijer, nikad nije bili bolje?

„To očekujemo od Vas, lijepi moj profesore, a ne da u poznim penzionerskim godinama izigravate režimskog bota. I na kraju uputstvo i objašnjenje za one koji još uvijek ne razumiju zašto se uvaženom profesoru ekonomije Nikoli Špiriću obraćam sa ,,lijepi moj profesore". Ukucajte u Gugl ,,Špirić afera Pandora" i biće vam jasno“, zaključila je Jašarevićeva.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je Srni da je očigledno da je ovih dana zavladala velika panika i galama samoproklamovanog visokog predstavnika Kristijana Šmita i rukovodstva SDS-a i PDP-a.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Arm

20.08.2022 17:19

On profesor???Po njemu je sigurno pravljen lik Jeremije iz Alana Forda.Taj čovjek 30 godina priča i nikad ništa nije pametno rekao osim one krilatice"živko ,dodik i biljana,alijina 3 ...

ODGOVORITE
Name

Borac

20.08.2022 17:42

Ovaj spiric uz cavica,stevandica,viskovica,djokica i banjca najveci sljam.

ODGOVORITE
Name

11903

21.08.2022 13:22

Trošiti riječi na Špirića je besmislica i propao posao. Slađa kao legenda slobodnog novinarstva, kao dijete poginulog borca na mjestu predsjednika opštinskog odbora SDS-a je potvrda besmrtnosti te političke ideje. Dolazi vrijeme promjena i osjećaja da je sramota biti u političkoj strukturi u kojoj vodeće pozicije drže ovakvi kao prof. Špirke 1 od 3 Alijina ljiljana.

Name

Боже сачувај

20.08.2022 21:20

Слушала сам у сриједу,на ртрс шпирића.Па тај човјек нема грам памети ни образа.Па он мисли да смо ми сви будале и да вјерујемо њему кад каже да само додик и снсд могу сачувати РС.Па ми сваки дан гледамо својим очина какобтај додик и његов снсд,унишхише све живо у РС.полтрончина матора и лоповчина.

ODGOVORITE
Name

Legionar

21.08.2022 06:12

Kakva svinja takva mast,kakav narod takva vlast.

ODGOVORITE
Name

+

21.08.2022 15:43

ONI NARAVNO SPREMAJU PREVARU. KOGA MOGU VARATI NEGO NAROD. TAKO MOGU SLOBODNO RADITI LOPOVI U OVOM SISTEMU. AKO SU N E LJ U D I. NJihovi, svi direktori, tužioci, sudije, članovi svih kolektiva ovih. I još mnogo tog. Ja predlažem KRALJEVINU RS. Kralj voli svoj Narod. Ovih mnogo i samo O T I M A Č I N A. Od N A R O D A. Od koga drugog. A Narod nepismen. ZNAO JE TO D O D O. SMJENA 2.10.2.O22. ŠAROVIĆ, JELENA , VUKAN, RADOVIĆ I SVA OPOZICIJA SADAŠNJA. BIĆE POZICIJA.

ODGOVORITE
Name

Milan

21.08.2022 19:26

Djevojka je očito neostvarena u novinarstvu pa iskaljuje svoje frustracije! Da je ostvarena nebi ostavljala svoj posao i nebi ovako negativno bila nastrojena!

ODGOVORITE