Провјерите додјелу новца Аграрном фонду Бијељине

Централна изборна комисија БиХ хитно мора да провјери случај додјеле средстава Владе Републике Српске Аграрном фонду Бијељина, с обзиром на то да постоји основана сумња да се ради о јавном новцу који ће бити искориштен за предизборну кампању СНСД-а.

Република Српска 17.08.2022 | 21:28
Провјерите додјелу новца Аграрном фонду Бијељине

Ово је рекао Милош Станишић, члан бијељинског ПДП и донедавни одборник у Граду Бијељина, који објашњава да је Влада РС на чудан начин додијелила три милиона марака Аграрном фонду Бијељине, чији је директор из СНСД и то за „уличну расвјету и асфалтирање села“.

„Макар да су СНСД-овци у Влади и у Бијељини били мудри, па да новац стварно дају пољопривредницима, који подстицаје чекају ко озебао сунце. Увијек сам за то да се нејаком помогне. Усјеви су пропали, година тешка, а СНСД њиховим парама купује гласове - али асфалтом и расвјетом, која је у надлежности града, а не фонда. То је кад муљају, па се упетљају“, објашњава Станишић.

Очигледно је, каже Станишић, да је директна додјела новца директору из СНСД за поправљање стања у селима усмјерена за изборну кампању током септембра и почетком октобра.

„Позивам ЦИК БиХ да хитно провјери овај случај, јер се ради о очигледној изборној манипулацији“, рекао је Станишић. 

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

КРАДААААА

17.08.2022 19:40

СНСД.. СЕКТА НАЈ ЗЛОГАСНИЈА.. ЗЛОЦИНАЦКА.. СА НОВЦЕМ. БЈЕДЕ И СИРОТИЊЕ УПРАВЉА ФУКАРА ДОДИГ ? ВИСКОЦИЦ КРМАК И ЦВИЈАНОВИЦКА КОЦКАРКА♠️♥️♦️♣️с НАРОДНИМ НОВЦЕМ.. ЦИК ЕЛЕМИНИСИТЕ СНСД И ДОДИГА И ЦВИЈАНОВИЦКУ.. ТО СУ ЗЛОЦИНЦИ РС И СРПСКОГ НАРОДА.. ПА ЗАР ЦВИЈАНОВИЦКА КОЈОЈ ЈЕ ДИДА ПЕЈО ОЗЛОГАСЕНИ НХД.. ХРВАТСКА. ДА СЕ ОНА БОРИ ЗА СРБЕ.. БИСЕРКА КО ТИ ЈЕ ДИДА ПЕЈО.. ОДГОВОРИ... ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

17.08.2022 19:50

Птице на грани знају шта Лазаревић ради са новцем из фонда и ко може добити новац. Средства ће бити употребљена за личну промоцију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.08.2022 20:16

Само напријед народ Јос није гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владан

17.08.2022 21:11

Директор Аграрног фонда је слика СНСД-а. Зло и наопако. Тај је уништио и Електродистрибуцију. Због тог лопова и ттаквих више не гласам за ту странку. Никад у животу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д. Магнојевић

18.08.2022 17:01

Већ облијећу нудећи расвјету за глас. Поједини су довели расвјету у дворишта и око куће. То је лако провјерити само ако се жели. Споменик погинулим борцима (5 бораца је погинуло) оронуо, готов се срушио. Паре за гробље прије 10 година узели... гробља нигдје (новог). То је само дио СНСД владавине у Д. Магнојевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

18.08.2022 21:34

Али зато Петрић узе новог џипа од тије пара. Опет ће они обећавати којешта.