Provjerite dodjelu novca Agrarnom fondu Bijeljine

Centralna izborna komisija BiH hitno mora da provjeri slučaj dodjele sredstava Vlade Republike Srpske Agrarnom fondu Bijeljina, s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da se radi o javnom novcu koji će biti iskorišten za predizbornu kampanju SNSD-a.

Republika Srpska 17.08.2022 | 21:28
Provjerite dodjelu novca Agrarnom fondu Bijeljine

Ovo je rekao Miloš Stanišić, član bijeljinskog PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina, koji objašnjava da je Vlada RS na čudan način dodijelila tri miliona maraka Agrarnom fondu Bijeljine, čiji je direktor iz SNSD i to za „uličnu rasvjetu i asfaltiranje sela“.

„Makar da su SNSD-ovci u Vladi i u Bijeljini bili mudri, pa da novac stvarno daju poljoprivrednicima, koji podsticaje čekaju ko ozebao sunce. Uvijek sam za to da se nejakom pomogne. Usjevi su propali, godina teška, a SNSD njihovim parama kupuje glasove - ali asfaltom i rasvjetom, koja je u nadležnosti grada, a ne fonda. To je kad muljaju, pa se upetljaju“, objašnjava Stanišić.

Očigledno je, kaže Stanišić, da je direktna dodjela novca direktoru iz SNSD za popravljanje stanja u selima usmjerena za izbornu kampanju tokom septembra i početkom oktobra.

„Pozivam CIK BiH da hitno provjeri ovaj slučaj, jer se radi o očiglednoj izbornoj manipulaciji“, rekao je Stanišić. 

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

KRADAAAAA

17.08.2022 19:40

SNSD.. SEKTA NAJ ZLOGASNIJA.. ZLOCINACKA.. SA NOVCEM. BJEDE I SIROTINJE UPRAVLJA FUKARA DODIG ? VISKOCIC KRMAK I CVIJANOVICKA KOCKARKA♠️♥️♦️♣️s NARODNIM NOVCEM.. CIK ELEMINISITE SNSD I DODIGA I CVIJANOVICKU.. TO SU ZLOCINCI RS I SRPSKOG NARODA.. PA ZAR CVIJANOVICKA KOJOJ JE DIDA PEJO OZLOGASENI NHD.. HRVATSKA. DA SE ONA BORI ZA SRBE.. BISERKA KO TI JE DIDA PEJO.. ODGOVORI... ?

ODGOVORITE
Name

Zdravko

17.08.2022 19:50

Ptice na grani znaju šta Lazarević radi sa novcem iz fonda i ko može dobiti novac. Sredstva će biti upotrebljena za ličnu promociju

ODGOVORITE
Name

Mile

17.08.2022 20:16

Samo naprijed narod Jos nije gladan.

ODGOVORITE
Name

Vladan

17.08.2022 21:11

Direktor Agrarnog fonda je slika SNSD-a. Zlo i naopako. Taj je uništio i Elektrodistribuciju. Zbog tog lopova i ttakvih više ne glasam za tu stranku. Nikad u životu.

ODGOVORITE
Name

D. Magnojević

18.08.2022 17:01

Već oblijeću nudeći rasvjetu za glas. Pojedini su doveli rasvjetu u dvorišta i oko kuće. To je lako provjeriti samo ako se želi. Spomenik poginulim borcima (5 boraca je poginulo) oronuo, gotov se srušio. Pare za groblje prije 10 godina uzeli... groblja nigdje (novog). To je samo dio SNSD vladavine u D. Magnojeviću.

ODGOVORITE
Name

Petar

18.08.2022 21:34

Ali zato Petrić uze novog džipa od tije para. Opet će oni obećavati koješta.