Позив директору полиције ЦГ да поднесе оставку

Позив директору полиције Црне Горе да поднесе оставку после трагедије на Цетињу.

Регион 15.08.2022 | 10:48
Позив директору полиције ЦГ да поднесе оставку

Председник интернационалне полицијске организације Црне Горе Иван Пекић Пекић каже да би након трагедије на Цетињу било нормално да директор Управе полиције Зоран Брђанин и министар унутрашњих случајева Филип Аџић поднесу оставке.

"Лично сам мишљења да мора да постоји морална одговорност министра полиције и директора и мислим да је било нормално да поднесу оставке у овим ситуацијама", казао је Пекић за Јутарњи програм ТВЦГ.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Аа

15.08.2022 09:15

Питање је како је таквог психичког стања Бориловић уопште могао бити ловац и ко га је обучавао за то. Зашто нико у Републици Српској не постави питање одговорности министра полиције накох хапшења Лубуре, имајући у биду да је у вријеме избршења дјела био начелник управе, међу највишим руководиоцима у МУП-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Божо

15.08.2022 09:29

Све док претње као полазни степен насиља полиција не буде одмах интервенисала и схватила као основ за кривицно дијели, оваквих и сличних злочина бице на залост још. Лице које упуцује претње полиција по пријави мора одмах да хапси и саслуса и о томе обавести поступајуцег тузиоца. Код нас када неко пријави претњу полиција трази доказ па ако има онда це или неце, зависи, предати тузиоцу на поступање. Знаци из темеља мјењати или допунити законом прописане радње које су везане за претње. Полицији дати веца овластења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

15.08.2022 09:35

Полиција ко и код нас, спремна само да кажњава поштен народ а криминалце и лудаке избјегава. Наравно, има поштених полицајаца али закон је такав да штити криминалце а не полицију и народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.08.2022 10:52

Спремна је и за радаре.

Name

Обицан градјанин

15.08.2022 10:54

Опет криви ко и свугдје обицни полицајци и ако риба смрди од главе. Ко Вуку не свеза ноге да се Види Куд се креце кад је вец имао криминалну прослост. Ко га ослободи.Цији је ом бијо у стиценик ? Јадне недузне породице а и Његова породица која це испастати због болесно цлана, /убице. ИИпак су убијени толики људи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

15.08.2022 11:44

То је спрдња од полиције!Ста би било да је цовјек имао аутоматску пуску а не ловацки карабин?Дали полиција иде на обуку из гадјања?Имамо гомилу предебелих полицајаца који немогу потрцати десет метара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ууу

15.08.2022 14:08

Њемацкој полиција приводи сумњиве психопате алкохолицаре дрогаресе и све оне који дају утисак опасни особа по дојави градјана и директно на психијатрију унпо дана у по ноци