Станишић: „Вријеме је за образ, отјерајмо ђон“

Случај Андре Дорић и њеног бахатог признања да је политичка подобност кључ за успјех не смије да буде још један у низу – три дана приче и појео вук магарца. На овом морамо заједно да истрајемо, јер је управо та бахатост разлог због којег губимо Републику Српску.

Република Српска 13.08.2022 | 17:26
Станишић: „Вријеме је за образ, отјерајмо ђон“

Овако је Милош Станишић, члан бијељинског одбора ПДП и донедавни одборник у Граду Бијељина прокоментарисао случај признања посланика Социјалистичке партије у НСРС Андрее Дорић да је на позицију извршног директора Путева РС и у Управни одбор Агенције за посредничке, информатичке и финансијске услуге РС, иако је била редовна конкурсна процедура, именована „јер је имала подршку партије“.

– Подсјећам да је Дорићева првенствено посланик у Народној скупштини Републике Српске, институције којој би од јануара 1992. требало да се поклонимо сваки дан. Што више пута преслушате ту њену изјаву схватите да су обезвриједили све, па и нашу велику Народну скупштину. Вријеме је да вратимо част и достојанство у Републици Српској, да више не владају људи којима је образ – ђон, да отворимо простор и за људе који немају политичку подобност, већ струку, знање и оданост Републици Српској, а не искључиво партијском шефу –  рекао је Станишић.

(Српска инфо)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

+

13.08.2022 16:10

Таква болест је захватила цијело друштво. Са курсем подобни утврђивање вриједности у предузећима. Са кусем стечајни управници. Купљене дипломе. Неколико станова. Кућа са камерама. Запошљавање у Државној управи, у Јавним предузећима, шуме, поште, вршиоци дужности директора, управни одбори, разне агенције, ЛОШЕ ВОЂЕЊЕ И ПАЛЕЊЕ КЊИГА, Јавне набавке, сукоби интереса, лоше ТУЖИЛАШТВО, СУДСТВО, МУП само штити Власт. У СВЕМУ томе је 1оо посто утицај СТРАНАКА НА ВЛАСТИ, а не СТРУЧНОСТИ. Тешко ће бити ову РС И Б и Х излијечити од корупције. Желимо ЈЕЛЕНИ пуно среће и сви требамо бацити око на корупцију. Шаровић и Јелена и Вукан и Радовић су спас за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО ЦИПЕЛА

13.08.2022 16:44

ИМА И ОБРАЗ И ДЈОН...ПА ЈЕ СВИ ТРАЗЕ...

Name

Посматрач

13.08.2022 21:47

У којој је сада странци овај лик?

Name

Горан

13.08.2022 16:35

Станишићи су увијек имали образ чист,то је лоза таква ! Жив био нека те срећа и здравље прате у животу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

13.08.2022 17:16

Станишићу, народ је уз тебе. Удруженим снагама до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видра

13.08.2022 17:59

Овај момак је бас изненадјење ,позитивно .Надам се да це заједно са др Петровицем уцинити добро не само народу Бијељине ,вец цитавог ентитета.Напријед и храбро ,младост и и знање да нас води и цува.?❤️?За бољу будуцност свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

13.08.2022 18:50

Ако си са ПЕТРОВИЋЕМ, онда си на правом путу. Тако удружени, све битке можете добити. Крајишник сам. Желим Вам много среће, и да спасите овај Народ од "РАКА" СНСД. Последњи је моменат да НАРОД спашава РС. ТО САМО ИМА МОГУЋНОСТ БА ИЗБОРИМА. СВИ НА ИЗБОРЕ. ТРЕБА ОБЈАВИТИ ПОСЛИЈЕ КО НЕ ПОШТУЈЕ СВОЈУ РС. АКО ЈЕДАН ДАН ЈОЈ НЕ ПОСВЕТИ. А НЕВИНИ МОМЦИ ИШЛИ У СИГУРНУ СМРТ, НА КОРИДОРУ. ДОДИК ДАДЕ БРЧКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

14.08.2022 09:12

Нисам нимало на страни Дорицке и њене партије,али моје мисљење је да је она овај пут само наглас рекла оно сто је циста и непобитна истина у насој дрзави.Да ли јој је језик био брзи од памети или је бас хтјела то да казе,не интересује ме.Рекла је оно сто знају сви,и јел сад требамо изигравати изненађење и само њу осудити.И док је лицемјерства неце нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ