Stanišić: „Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon“

Slučaj Andre Dorić i njenog bahatog priznanja da je politička podobnost ključ za uspjeh ne smije da bude još jedan u nizu – tri dana priče i pojeo vuk magarca. Na ovom moramo zajedno da istrajemo, jer je upravo ta bahatost razlog zbog kojeg gubimo Republiku Srpsku.

Republika Srpska 13.08.2022 | 17:26
Stanišić: „Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon“

Ovako je Miloš Stanišić, član bijeljinskog odbora PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina prokomentarisao slučaj priznanja poslanika Socijalističke partije u NSRS Andree Dorić da je na poziciju izvršnog direktora Puteva RS i u Upravni odbor Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS, iako je bila redovna konkursna procedura, imenovana „jer je imala podršku partije“.

– Podsjećam da je Dorićeva prvenstveno poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, institucije kojoj bi od januara 1992. trebalo da se poklonimo svaki dan. Što više puta preslušate tu njenu izjavu shvatite da su obezvrijedili sve, pa i našu veliku Narodnu skupštinu. Vrijeme je da vratimo čast i dostojanstvo u Republici Srpskoj, da više ne vladaju ljudi kojima je obraz – đon, da otvorimo prostor i za ljude koji nemaju političku podobnost, već struku, znanje i odanost Republici Srpskoj, a ne isključivo partijskom šefu –  rekao je Stanišić.

(Srpska info)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

+

13.08.2022 16:10

Takva bolest je zahvatila cijelo društvo. Sa kursem podobni utvrđivanje vrijednosti u preduzećima. Sa kusem stečajni upravnici. Kupljene diplome. Nekoliko stanova. Kuća sa kamerama. Zapošljavanje u Državnoj upravi, u Javnim preduzećima, šume, pošte, vršioci dužnosti direktora, upravni odbori, razne agencije, LOŠE VOĐENJE I PALENJE KNJIGA, Javne nabavke, sukobi interesa, loše TUŽILAŠTVO, SUDSTVO, MUP samo štiti Vlast. U SVEMU tome je 1oo posto uticaj STRANAKA NA VLASTI, a ne STRUČNOSTI. Teško će biti ovu RS I B i H izliječiti od korupcije. Želimo JELENI puno sreće i svi trebamo baciti oko na korupciju. Šarović i Jelena i Vukan i Radović su spas za RS.

ODGOVORITE
Name

SAMO CIPELA

13.08.2022 16:44

IMA I OBRAZ I DJON...PA JE SVI TRAZE...

Name

Посматрач

13.08.2022 21:47

У којој је сада странци овај лик?

Name

Goran

13.08.2022 16:35

Stanišići su uvijek imali obraz čist,to je loza takva ! Živ bio neka te sreća i zdravlje prate u životu !

ODGOVORITE
Name

BRAVO

13.08.2022 17:16

Stanišiću, narod je uz tebe. Udruženim snagama do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vidra

13.08.2022 17:59

Ovaj momak je bas iznenadjenje ,pozitivno .Nadam se da ce zajedno sa dr Petrovicem uciniti dobro ne samo narodu Bijeljine ,vec citavog entiteta.Naprijed i hrabro ,mladost i i znanje da nas vodi i cuva.?❤️?Za bolju buducnost svih nas.

ODGOVORITE
Name

+

13.08.2022 18:50

Ako si sa PETROVIĆEM, onda si na pravom putu. Tako udruženi, sve bitke možete dobiti. Krajišnik sam. Želim Vam mnogo sreće, i da spasite ovaj Narod od "RAKA" SNSD. Poslednji je momenat da NAROD spašava RS. TO SAMO IMA MOGUĆNOST BA IZBORIMA. SVI NA IZBORE. TREBA OBJAVITI POSLIJE KO NE POŠTUJE SVOJU RS. AKO JEDAN DAN JOJ NE POSVETI. A NEVINI MOMCI IŠLI U SIGURNU SMRT, NA KORIDORU. DODIK DADE BRČKO.

ODGOVORITE
Name

Boro

14.08.2022 09:12

Nisam nimalo na strani Doricke i njene partije,ali moje misljenje je da je ona ovaj put samo naglas rekla ono sto je cista i nepobitna istina u nasoj drzavi.Da li joj je jezik bio brzi od pameti ili je bas htjela to da kaze,ne interesuje me.Rekla je ono sto znaju svi,i jel sad trebamo izigravati iznenađenje i samo nju osuditi.I dok je licemjerstva nece nam biti bolje.

ODGOVORITE