Продаја акција "Љубије" је саучесништво у пљачки Српске

"Други октобар је све ближе, а све ове и многе друге афере ове власти ће добити епилог захваљујући вољи народа који ових дана широм Републике Српске шаље поруку “доста је!"

Република Српска 09.08.2022 | 16:49
Продаја акција "Љубије" је саучесништво у пљачки Српске

Написао је то на Фејсбук профилу Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а.

Представници државног капитала у Рудницима жељезне руде “Љубија” би требали да не подлијежу притисцима и на скупштини акционара заказаној за сутра, 10.08., да гласају по закону и савјести, написао је Бореновић.

"Подсјећамо их да гласање за приватизацију Љубије и њену предају фантомској фирми са виртуелном адресом чини директним саучесницима у пљачки Републике Српске. Дрскост којом владајући режим без проспекта, без елабората о вриједности залиха руде, покушава продати стратешки енергетски ресурс је без преседана иако смо од њих навикли на безобзирно крчме ресурсе и богатство овог народа", каже даље Бореновић.

- У мору афера које је продуковала ова власт, од купородаје Бистрице, продаје соларне екектране Требиње 1, Алумине итд…, удар на рудник Љубију је уз аферу кисеоник најтежи ударац Републици Српској. Други октобар је све ближе а све ове и многе друге афере ове власти ће добити епилог захваљујући вољи народа који ових дана широм Републике Српске шаље поруку “доста је”- закључује Бореновић.

(БН/ фото: БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Зотов

09.08.2022 15:17

Бране отвара очи народу, надам се да ће прогледати до другог октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

михаил

09.08.2022 17:53

Драги пријатељу, то је повод да се покрене једини могуци поступак РЕВОЛУЦИЈА.Све остало је трла баба лан

Name

+

09.08.2022 15:36

Све су раскућили. Што је из Социјализма остало. Друштвена предузећа, они присвојили, са јефтиним ваучерима и процијенама малих вриједности. Продали Телеком и тако све до сад. Свануло себи својима. Од када је Свијета није било веће, а мудре, ПОДЛЕ, пљачке Народа од Власти. Коју је Народ бирао. Себи мач, а све тако они написали Закон. Плате Судству, с Народ ОБЕСПРАВЉЕН. Расељен више него у рату. Све то Опозиција мора СУСТАВИТИ и послије избора у затвор. Шаровић, Јелена, Вукан, Радовић у ПОБИЈЕДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

09.08.2022 15:42

Октобар се ближи па се сада преко кољена продаје све... послије ће нова власт морати ту продају да поништи а лоповима кроз тужбе да исплати милонску одштету. То је циљ ове власти... кради, отимај, пљачкај... крај се ближи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре +

09.08.2022 16:16

За скенирање трулези од дрзаве од мене циста ДЕСЕТКА .

Name

Истина

09.08.2022 16:05

Неце друзе одузмес нелегално стецену имовину и ето лове за све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паук

09.08.2022 16:15

Ајде да је све тако, али Браниславе ако неможете ви то спријечити ко ће онда, ако је толика опасност требали смо се организовати и спријечити ту радњу, сазвати демонстрације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пљацка

09.08.2022 16:22

Пљацка стољеца! Траје од рата до данас!!! Политицке партије тј групе лопова умрезене харају пљацкају ниви бигатаси предратни подстанари хистаплери неписмени полуписмени покоји писмени умрезени похарали дрзаву и народ растјерали избори фарса папци прелетаци м8јењали и вјеру због пљацка партијскее коза нистра балканска! Институције распустити пунее лоповаа мјесто у затвирима они у фотељама залеглиии паразитии изнад зак9наа сто веца функција веци лопов!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

09.08.2022 17:35

Објавите имена тих мишева који су сутра спремни да продају рудник Љубија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.08.2022 10:29

Бас тако, објавите имена свих који су с тим повезани, из којих су партија, и слике им објавите?