Prodaja akcija "Ljubije" je saučesništvo u pljački Srpske

"Drugi oktobar je sve bliže, a sve ove i mnoge druge afere ove vlasti će dobiti epilog zahvaljujući volji naroda koji ovih dana širom Republike Srpske šalje poruku “dosta je!"

Republika Srpska 09.08.2022 | 16:49
Prodaja akcija "Ljubije" je saučesništvo u pljački Srpske

Napisao je to na Fejsbuk profilu Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Predstavnici državnog kapitala u Rudnicima željezne rude “Ljubija” bi trebali da ne podliježu pritiscima i na skupštini akcionara zakazanoj za sutra, 10.08., da glasaju po zakonu i savjesti, napisao je Borenović.

"Podsjećamo ih da glasanje za privatizaciju Ljubije i njenu predaju fantomskoj firmi sa virtuelnom adresom čini direktnim saučesnicima u pljački Republike Srpske. Drskost kojom vladajući režim bez prospekta, bez elaborata o vrijednosti zaliha rude, pokušava prodati strateški energetski resurs je bez presedana iako smo od njih navikli na bezobzirno krčme resurse i bogatstvo ovog naroda", kaže dalje Borenović.

- U moru afera koje je produkovala ova vlast, od kuporodaje Bistrice, prodaje solarne ekektrane Trebinje 1, Alumine itd…, udar na rudnik Ljubiju je uz aferu kiseonik najteži udarac Republici Srpskoj. Drugi oktobar je sve bliže a sve ove i mnoge druge afere ove vlasti će dobiti epilog zahvaljujući volji naroda koji ovih dana širom Republike Srpske šalje poruku “dosta je”- zaključuje Borenović.

(BN/ foto: BN)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Zotov

09.08.2022 15:17

Brane otvara oči narodu, nadam se da će progledati do drugog oktobra.

ODGOVORITE
Name

mihail

09.08.2022 17:53

Dragi prijatelju, to je povod da se pokrene jedini moguci postupak REVOLUCIJA.Sve ostalo je trla baba lan

Name

+

09.08.2022 15:36

Sve su raskućili. Što je iz Socijalizma ostalo. Društvena preduzeća, oni prisvojili, sa jeftinim vaučerima i procijenama malih vrijednosti. Prodali Telekom i tako sve do sad. Svanulo sebi svojima. Od kada je Svijeta nije bilo veće, a mudre, PODLE, pljačke Naroda od Vlasti. Koju je Narod birao. Sebi mač, a sve tako oni napisali Zakon. Plate Sudstvu, s Narod OBESPRAVLJEN. Raseljen više nego u ratu. Sve to Opozicija mora SUSTAVITI i poslije izbora u zatvor. Šarović, Jelena, Vukan, Radović u POBIJEDE.

ODGOVORITE
Name

Zare

09.08.2022 15:42

Oktobar se bliži pa se sada preko koljena prodaje sve... poslije će nova vlast morati tu prodaju da poništi a lopovima kroz tužbe da isplati milonsku odštetu. To je cilj ove vlasti... kradi, otimaj, pljačkaj... kraj se bliži.

ODGOVORITE
Name

Re +

09.08.2022 16:16

Za skeniranje trulezi od drzave od mene cista DESETKA .

Name

Istina

09.08.2022 16:05

Nece druze oduzmes nelegalno stecenu imovinu i eto love za sve

ODGOVORITE
Name

Паук

09.08.2022 16:15

Ајде да је све тако, али Браниславе ако неможете ви то спријечити ко ће онда, ако је толика опасност требали смо се организовати и спријечити ту радњу, сазвати демонстрације.

ODGOVORITE
Name

Pljacka

09.08.2022 16:22

Pljacka stoljeca! Traje od rata do danas!!! Politicke partije tj grupe lopova umrezene haraju pljackaju nivi bigatasi predratni podstanari histapleri nepismeni polupismeni pokoji pismeni umrezeni poharali drzavu i narod rastjerali izbori farsa papci preletaci m8jenjali i vjeru zbog pljacka partijskee koza nistra balkanska! Institucije raspustiti punee lopovaa mjesto u zatvirima oni u foteljama zalegliii parazitii iznad zak9naa sto veca funkcija veci lopov!

ODGOVORITE
Name

XXL

09.08.2022 17:35

Objavite imena tih miševa koji su sutra spremni da prodaju rudnik Ljubija.

ODGOVORITE
Name

Re

10.08.2022 10:29

Bas tako, objavite imena svih koji su s tim povezani, iz kojih su partija, i slike im objavite?