Ђоковић апсолутни фаворит за освајање УС опена

Највећа светска кладионица "Бет365" је објавила квоте за предстојећи грен-слем турнир УС Опен, који почиње крајем августа. Оно што је зачуђујуће, јесте што је апсолутни фаворит за освајање турнира нико други него српски тениски ас - Новак Ђоковић!

Свијет 08.08.2022 | 11:28
Ђоковић апсолутни фаворит за освајање УС опена

Да ли кладионице можда знају нешто више и да ли то што су Ђоковића ставиле за апсолутног фаворита значи да ће Србину, ипак, бити дозвољено да уђе у Америку и после тријумфа на Вимблдону добије прилику да освојио још један грен слем турнир остаје да се види. Ово свакако обећева.

Ђоковић је дакле апсолутни фаворит за освајање УС Опена са квотом - 2,50. После српског тениског аса, у највећој светској кладионици, поред Ђоковића, највише шансе за успех имају: Данил Медведев (Русија) 3,25, Карлос Алкараз (Шпанија) 4,33, Рафаел Надал (Шпанија) - 6,00, Стефанос Циципас (Грчка) 13,00.

Да појаснимо - крајње је чудно што су букмејкери уврстили Новака у понуду. Зашто? Па, ако остане то да Ђоковић не сме у Њујорк квоте на све преостале фаворите биће неупоредиво мање од ових које су сада понуђење.

(Курир Спорт/ фото: АП/ Гералд Херберт/ Схуттерстоцк/ Принт сцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

А Баyден???

08.08.2022 10:21

Баyден је пелцован,и тражи да Сви буду Wакциносани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

08.08.2022 11:52

Бајден нема везе са овим већ закон који вриједи за све.