Đoković apsolutni favorit za osvajanje US opena

Najveća svetska kladionica "Bet365" je objavila kvote za predstojeći gren-slem turnir US Open, koji počinje krajem avgusta. Ono što je začuđujuće, jeste što je apsolutni favorit za osvajanje turnira niko drugi nego srpski teniski as - Novak Đoković!

Svijet 08.08.2022 | 11:28
Đoković apsolutni favorit za osvajanje US opena

Da li kladionice možda znaju nešto više i da li to što su Đokovića stavile za apsolutnog favorita znači da će Srbinu, ipak, biti dozvoljeno da uđe u Ameriku i posle trijumfa na Vimbldonu dobije priliku da osvojio još jedan gren slem turnir ostaje da se vidi. Ovo svakako obećeva.

Đoković je dakle apsolutni favorit za osvajanje US Opena sa kvotom - 2,50. Posle srpskog teniskog asa, u najvećoj svetskoj kladionici, pored Đokovića, najviše šanse za uspeh imaju: Danil Medvedev (Rusija) 3,25, Karlos Alkaraz (Španija) 4,33, Rafael Nadal (Španija) - 6,00, Stefanos Cicipas (Grčka) 13,00.

Da pojasnimo - krajnje je čudno što su bukmejkeri uvrstili Novaka u ponudu. Zašto? Pa, ako ostane to da Đoković ne sme u Njujork kvote na sve preostale favorite biće neuporedivo manje od ovih koje su sada ponuđenje.

(Kurir Sport/ foto: AP/ Gerald Herbert/ Shutterstock/ Print screen)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

A Bayden???

08.08.2022 10:21

Bayden je pelcovan,i traži da Svi budu Wakcinosani.

ODGOVORITE
Name

Milko

08.08.2022 11:52

Bajden nema veze sa ovim već zakon koji vrijedi za sve.