ЈЕЗИВО! Глисером улетио међу купаче и убио дјевојчицу (7)

Јавност је шокирала трагедија која се у уторак догодила на плажи Потам у Албанији, када је чамац усмртио седмогодишњу девојчицу (7) док се купала са оцем на свега 15 метара од обале.

Свијет 06.08.2022 | 19:40
ЈЕЗИВО! Глисером улетио међу купаче и убио дјевојчицу (7)

На Јутјубу се појавио снимак дивљачке вожње шефа полиције града Елбасана Арјана Тасе који је управљао глисером који је убио девојћицу у мору.

Наиме на снимку се види како Тасе улеће великом брзином глисером са два снажна мотора у део који предвиђен за купаче што је било смртоносно за малу Јонаду.

Право је чудо да још неко није страдао јер је у води било доста деце међу купачима. Отац је када је видео да на њих иде глисер заронио, али су пропелери чамца нанели смртоносне повреде његовој ћерки.

"Дошао је великом брзином до мене и моје ћерке. Ја сам заронио, а чамац је директно ударио у њу", рекао је Бледара Авдиа, који је са својом седмогодишњом ћерком, Јонадом и супругом у уторак дошао на плажу Потам у Албанији, а око 14 сати се догодила несрећа.

- Кретао се великом брзином ка нама. Заронио сам под воду, а чамац је ударио моју ћерку делом мотора - казао је он.

Бислим Ахметајм, учитељ који је тог дана такође био на плажи, написао је на свом Фејсбуку како му је Бледар након несреће пришао и рекао: "Требало је да умрем уместо ње. Бог ми је узео, држали смо се за руке, зашто је узео њу а не мене", јецао је отац настрадале девојчице.

Истражитељи кажу да је полицајац водио чланове своје породице из Порто Палерма у Потам, који се налази на удаљености од око пет миља, када се несрећа догодила. Елисе су изазвале смртоносне повреде на детету , рекао је портпарол полиције.

Тасе је осумњичен за убиство из нехата, а 15 особа које су биле задужене за безбедност плаже су отпуштени. Стотине свећа и цвећа постављено је тамо где је Џонада изгубила живот, као и испред кабинета премијера.

Албанска јавност се дигла на ноге после ове трагедије, а новинар Бленди Февзиу рекао је да "албанско море није под контролом власти, већ се претворило у џунглу у рукама разбојника". Он је додао да је и њему више пута живот био угрожен док се купао због бахате вожње скутера.

(Курир.рс)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

БЛ

06.08.2022 18:12

Бацити га под елисе одмах. Око за око зуб за зуб, једино што ова примитивна цивилизација разумије. Нема расправе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

06.08.2022 21:54

Тацно!!! Око за око, зуб за зуб. Свугдје у свијету иста ствар.... бахати богатаси писају по обицном народу. Доста висе!!!! Мир Бозији малом андјелу, а убици истом мјером!!! Само тај језик силедзија разумије

Name

Граха дилер са знацком

06.08.2022 20:13

Дротови су зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.08.2022 20:37

Недај Бозе ниједном родитељу да ово или несто овако дозиви...АЛИ,САМО ОКО ЗА ОКО И ГОТОВА СТВАР...НИКАКАВ НЕХАТ НЕМА ОПРАВДАЊА.УЗ ТО ЗЕСТОКО ИСПИТАТИ ТУ КОМИСИЈУ ГДЈЕ ЈЕ ТА ЉУДСКА СПОДОБА ПОЛАГАЛА ИСПИТ ЗА УПРАВЉАЊЕ ГЛИСЕРОМ,АКО ЈЕ УОПСТЕ И ПОЛОЗИО...ТЕ И ЊИХ КАЗНИТИ,КАО И СВЕ ДРУГЕ У ЦИКЛУСУ ОБЕЗБИЈЕДЈЕЊА...АЛИ ОН,,,САМО ГЛАВА ЗА ГЛАВУ И ТАЦКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

07.08.2022 05:31

Ма нема ту ни "н" од нехата. На фотографији се тачно види траг другог чамца или глисера који је много , много краћи што указује на нормалну брзину кретања и горњи траг глисера по којем се види да је ишао брзином коју није могао контролисати на тако малом простору. Ово је резултат бахатости која је све већа међу припадницима било које власти. Одавно пропагирам враћање "обичајног права" које подразумјева и ово што многи помињу а то је "око за око" јер ти бахати само то разумију.

Name

+

06.08.2022 20:40

Заслужује смрт и он. Тако дуге угрожавати и правити се важан. Душа мала. Нека је анђели горе чувају. Родитељима искрено саучешће. ИЗ РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

07.08.2022 04:57

Слазем се око за око зуб за зуб.требао га је отац церке одмах ликвидирати и био би прави тата.

Name

Петар пан

06.08.2022 21:41

Саучешће породици за тако млад живот, починитељу смртна казна па нека се тамо бахати, идијот, фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

А у брате

07.08.2022 06:55

Сеф полиције ,а има глисер ови наси су добри ,руке им се позлатиле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

07.08.2022 08:40

И то у једној од три земље благостања ђе и нас зову, отворени Балкан, ђе бахати убијају како хоће и ко им налети, ми смо већ ту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекс

07.08.2022 08:45

Ааааа, вјерујете у Бога, а само прицате о СМРТИ. Примјецујете ли да вас СОТОНА има у сакама. Постоје казне за такве људе, БОГ није никад рекао“око за око, зуб за зуб“Добро размислите КО ВЛАДА ВАСОМ ДУСОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

07.08.2022 11:39

Алекс.којој сотони се ти молис.само по закону.ако га нема сам цу донети правду.мислим да си разумио.има нас одлуцних...