JEZIVO! Gliserom uletio među kupače i ubio djevojčicu (7)

Javnost je šokirala tragedija koja se u utorak dogodila na plaži Potam u Albaniji, kada je čamac usmrtio sedmogodišnju devojčicu (7) dok se kupala sa ocem na svega 15 metara od obale.

Svijet 06.08.2022 | 19:40
JEZIVO! Gliserom uletio među kupače i ubio djevojčicu (7)

Na Jutjubu se pojavio snimak divljačke vožnje šefa policije grada Elbasana Arjana Tase koji je upravljao gliserom koji je ubio devojćicu u moru.

Naime na snimku se vidi kako Tase uleće velikom brzinom gliserom sa dva snažna motora u deo koji predviđen za kupače što je bilo smrtonosno za malu Jonadu.

Pravo je čudo da još neko nije stradao jer je u vodi bilo dosta dece među kupačima. Otac je kada je video da na njih ide gliser zaronio, ali su propeleri čamca naneli smrtonosne povrede njegovoj ćerki.

"Došao je velikom brzinom do mene i moje ćerke. Ja sam zaronio, a čamac je direktno udario u nju", rekao je Bledara Avdia, koji je sa svojom sedmogodišnjom ćerkom, Jonadom i suprugom u utorak došao na plažu Potam u Albaniji, a oko 14 sati se dogodila nesreća.

- Kretao se velikom brzinom ka nama. Zaronio sam pod vodu, a čamac je udario moju ćerku delom motora - kazao je on.

Bislim Ahmetajm, učitelj koji je tog dana takođe bio na plaži, napisao je na svom Fejsbuku kako mu je Bledar nakon nesreće prišao i rekao: "Trebalo je da umrem umesto nje. Bog mi je uzeo, držali smo se za ruke, zašto je uzeo nju a ne mene", jecao je otac nastradale devojčice.

Istražitelji kažu da je policajac vodio članove svoje porodice iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko pet milja, kada se nesreća dogodila. Elise su izazvale smrtonosne povrede na detetu , rekao je portparol policije.

Tase je osumnjičen za ubistvo iz nehata, a 15 osoba koje su bile zadužene za bezbednost plaže su otpušteni. Stotine sveća i cveća postavljeno je tamo gde je Džonada izgubila život, kao i ispred kabineta premijera.

Albanska javnost se digla na noge posle ove tragedije, a novinar Blendi Fevziu rekao je da "albansko more nije pod kontrolom vlasti, već se pretvorilo u džunglu u rukama razbojnika". On je dodao da je i njemu više puta život bio ugrožen dok se kupao zbog bahate vožnje skutera.

(Kurir.rs)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

BL

06.08.2022 18:12

Baciti ga pod elise odmah. Oko za oko zub za zub, jedino što ova primitivna civilizacija razumije. Nema rasprave.

ODGOVORITE
Name

Doboj

06.08.2022 21:54

Tacno!!! Oko za oko, zub za zub. Svugdje u svijetu ista stvar.... bahati bogatasi pisaju po obicnom narodu. Dosta vise!!!! Mir Boziji malom andjelu, a ubici istom mjerom!!! Samo taj jezik siledzija razumije

Name

Graha diler sa znackom

06.08.2022 20:13

Drotovi su zlo.

ODGOVORITE
Name

Dragan

06.08.2022 20:37

Nedaj Boze nijednom roditelju da ovo ili nesto ovako dozivi...ALI,SAMO OKO ZA OKO I GOTOVA STVAR...NIKAKAV NEHAT NEMA OPRAVDANJA.UZ TO ZESTOKO ISPITATI TU KOMISIJU GDJE JE TA LJUDSKA SPODOBA POLAGALA ISPIT ZA UPRAVLJANJE GLISEROM,AKO JE UOPSTE I POLOZIO...TE I NJIH KAZNITI,KAO I SVE DRUGE U CIKLUSU OBEZBIJEDJENJA...ALI ON,,,SAMO GLAVA ZA GLAVU I TACKA.

ODGOVORITE
Name

RASPUCHIN

07.08.2022 05:31

Ма нема ту ни "н" од нехата. На фотографији се тачно види траг другог чамца или глисера који је много , много краћи што указује на нормалну брзину кретања и горњи траг глисера по којем се види да је ишао брзином коју није могао контролисати на тако малом простору. Ово је резултат бахатости која је све већа међу припадницима било које власти. Одавно пропагирам враћање "обичајног права" које подразумјева и ово што многи помињу а то је "око за око" јер ти бахати само то разумију.

Name

+

06.08.2022 20:40

Zaslužuje smrt i on. Tako duge ugrožavati i praviti se važan. Duša mala. Neka je anđeli gore čuvaju. Roditeljima iskreno saučešće. IZ RS

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

07.08.2022 04:57

Slazem se oko za oko zub za zub.trebao ga je otac cerke odmah likvidirati i bio bi pravi tata.

Name

Petar pan

06.08.2022 21:41

Saučešće porodici za tako mlad život, počinitelju smrtna kazna pa neka se tamo bahati, idijot, fuj

ODGOVORITE
Name

A u brate

07.08.2022 06:55

Sef policije ,a ima gliser ovi nasi su dobri ,ruke im se pozlatile.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

07.08.2022 08:40

I to u jednoj od tri zemlje blagostanja đe i nas zovu, otvoreni Balkan, đe bahati ubijaju kako hoće i ko im naleti, mi smo već tu

ODGOVORITE
Name

Aleks

07.08.2022 08:45

Aaaaa, vjerujete u Boga, a samo pricate o SMRTI. Primjecujete li da vas SOTONA ima u sakama. Postoje kazne za takve ljude, BOG nije nikad rekao“oko za oko, zub za zub“Dobro razmislite KO VLADA VASOM DUSOM

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

07.08.2022 11:39

Aleks.kojoj sotoni se ti molis.samo po zakonu.ako ga nema sam cu doneti pravdu.mislim da si razumio.ima nas odlucnih...