Стање све горе у Неуму, ватра се шири ка селу Хутово

Пожар на подручју Неума који је активан од јуче се све више погоршава, а из Управе за цивилну заштиту и ватрогаство Неума истичу да су у дефициту с људством, а да им вријеме и ситуација не иде у прилог.

Босна и Херцеговина 03.08.2022 | 21:20
Стање све горе у Неуму, ватра се шири ка селу Хутово

Ватра је на планини у близини Неума букнула јуче, смирила се током дана и сљедећег јутра, но поново се распламсала и сада пријети да угрози куће.

Како су нам рекли из неумске цивилне заштите пожар се приближава насељу Хутово, те се креће према Зелениковцу и Прапратници.

Већ неко вријеме ватрогасци се боре и за далеководе који су угрожени пожаром с обзиром на то да би њихово оштећење довело до нестанка струје.

(Клиx   Фото:Сцхреенсхот/Yоутубе)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

03.08.2022 20:48

Све висе поцињем да мислим да стварно ово неко намјерно пали. Како се овај позар није десио прије отварања пељеског моста.Како бас након само пар дана да бас ту избије позар.Мозда гријесим али имам право на своје мисљење. Нека вам Бог буде у помоци ста друго реци.Зао ми је траве кад гори а камоли суме јос и горе да некоме изгори куца који је мукотрпно направио а да о људским зртвама и неприцам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да није ИРБ пироман

03.08.2022 20:49

Врховац био у близини Неума последњих дана?

ОДГОВОРИТЕ