Супротни интереси: Нама добар живот, СНСД-у банкомат

СНСД и њихови функционери су посљедњи који треба да говоре о српском јединству, јер су га хиљаду пута злоупотријебили и зато што се интереси Републике Српске и СНСД-а не подударају – рекао је потпредсједник ПДП-а и народни посланик Игор Црнадак.

Република Српска 03.08.2022 | 14:07
Супротни интереси: Нама добар живот, СНСД-у банкомат

- Најважнија ствар и апсолутни приоритет за спречавање уништења Републике Српске и заустављање масовног одласка народа је што бржи одлазак Николе Шпирића и СНСД са власти и скидање тешког терета који народ на својим леђима носи већ 16 година. СНСД и њихови функционери су посљедњи који треба да говоре о српском јединству, јер су га хиљаду пута злоупотријебили и зато што се интереси Републике Српске и СНСД-а не подударају – рекао је потпредсједник ПДП-а и народни посланик Игор Црнадак. 

Црнадак каже да Република Српска треба Дејтонски споразум и БиХ са два ентитета, а СНСД се бори за трећи, хрватски ентитет. 

- Република Српска треба слободне институције и једнаке шансе за све, а СНСД жели да се за све пита њихов извршни комитет и да све послове добијају разни проинтери и друге породичне фирме. Република Српска треба мир, стабилност и наставак европских интеграција, а СНСД се залаже за сукобе, напетости и заустављање европског пута. Република Српска треба да буде мјесто пристојног живота за свој народ, а СНСД Републику Српску доживљава као банкомат – истиче Црнадак. 

Он каже да из ових и многих других разлога, рејтинг СНСД-а,  а посебно ликова попут Додика, Шпирића, Мајкићке, Цвијановић и других, никад није био гори и никада није било овако очигледно да народ једва чека да им види леђа.

- Нису ни Јелена Тривић, ни Мирко Шаровић чудотворци са чаробним штапићем, али јесу особе преко којих ће се отворити шанса за Републику Српску и за нову, демократску власт која ће истински радити за Српску и за сљедеће генерације – поручује Црнадак. 

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Милан Србац

03.08.2022 12:49

Они ,снсд и сатрапо ,били би за јединство ,да краду или никако .

ОДГОВОРИТЕ
Name

гладан

04.08.2022 15:51

јединство,српски свет,патриота,штаму то дође,да се не маже можда на леб

Name

нуто

03.08.2022 13:28

Енглески пацијент.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

03.08.2022 14:13

Очито да вас жуља то што нисте смјели од СДА и ДФ-а јер су вам обећали подршку на изборима за Предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ из Републике Српске, да прољетос подржите заједно са СНСД-ом скуп подршке Републици Српској који је организовала Борачка организација Републике Српске, а сад видите да се опозиција у Федерацији БиХ здушно придружила СДА и ДФ-у када су организовали протесте пред зградом ОХР-а! То вас жуља, како да то објасните јавности Републике Српске, па кобајаги да се власи не досјете гурате причу како интереси СНСД-а нису интереси Републике Српске, ахахахаха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.08.2022 16:53

Како болесно размисљање. Цисто ботовско. Ко це подрзати лопове и лазове?

Name

Милан за Ре

04.08.2022 09:40

Није мајка сина клела што се коцкао него што се вадио?

Name

Реа!иста

03.08.2022 17:56

Интереси снсд а нису интереси Републике Српске, њихови интереси су профит и богаћење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим још

03.08.2022 18:29

Интерс СНСД и сателита је наставак пљачке РС, наставак криминала и дилања дроге, наставак лажи и подвала, наставак бјеснила владајуцих кадрова. Једини прави непријатељ РС је оваква власт и систем који је оплодила.

ОДГОВОРИТЕ