Suprotni interesi: Nama dobar život, SNSD-u bankomat

SNSD i njihovi funkcioneri su posljednji koji treba da govore o srpskom jedinstvu, jer su ga hiljadu puta zloupotrijebili i zato što se interesi Republike Srpske i SNSD-a ne podudaraju – rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak.

Republika Srpska 03.08.2022 | 14:07
Suprotni interesi: Nama dobar život, SNSD-u bankomat

- Najvažnija stvar i apsolutni prioritet za sprečavanje uništenja Republike Srpske i zaustavljanje masovnog odlaska naroda je što brži odlazak Nikole Špirića i SNSD sa vlasti i skidanje teškog tereta koji narod na svojim leđima nosi već 16 godina. SNSD i njihovi funkcioneri su posljednji koji treba da govore o srpskom jedinstvu, jer su ga hiljadu puta zloupotrijebili i zato što se interesi Republike Srpske i SNSD-a ne podudaraju – rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak. 

Crnadak kaže da Republika Srpska treba Dejtonski sporazum i BiH sa dva entiteta, a SNSD se bori za treći, hrvatski entitet. 

- Republika Srpska treba slobodne institucije i jednake šanse za sve, a SNSD želi da se za sve pita njihov izvršni komitet i da sve poslove dobijaju razni prointeri i druge porodične firme. Republika Srpska treba mir, stabilnost i nastavak evropskih integracija, a SNSD se zalaže za sukobe, napetosti i zaustavljanje evropskog puta. Republika Srpska treba da bude mjesto pristojnog života za svoj narod, a SNSD Republiku Srpsku doživljava kao bankomat – ističe Crnadak. 

On kaže da iz ovih i mnogih drugih razloga, rejting SNSD-a,  a posebno likova poput Dodika, Špirića, Majkićke, Cvijanović i drugih, nikad nije bio gori i nikada nije bilo ovako očigledno da narod jedva čeka da im vidi leđa.

- Nisu ni Jelena Trivić, ni Mirko Šarović čudotvorci sa čarobnim štapićem, ali jesu osobe preko kojih će se otvoriti šansa za Republiku Srpsku i za novu, demokratsku vlast koja će istinski raditi za Srpsku i za sljedeće generacije – poručuje Crnadak. 

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Милан Србац

03.08.2022 12:49

Они ,снсд и сатрапо ,били би за јединство ,да краду или никако .

ODGOVORITE
Name

gladan

04.08.2022 15:51

jedinstvo,srpski svet,patriota,štamu to dođe,da se ne maže možda na leb

Name

nuto

03.08.2022 13:28

Engleski pacijent.

ODGOVORITE
Name

Milan

03.08.2022 14:13

Očito da vas žulja to što niste smjeli od SDA i DF-a jer su vam obećali podršku na izborima za Predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, da proljetos podržite zajedno sa SNSD-om skup podrške Republici Srpskoj koji je organizovala Boračka organizacija Republike Srpske, a sad vidite da se opozicija u Federaciji BiH zdušno pridružila SDA i DF-u kada su organizovali proteste pred zgradom OHR-a! To vas žulja, kako da to objasnite javnosti Republike Srpske, pa kobajagi da se vlasi ne dosjete gurate priču kako interesi SNSD-a nisu interesi Republike Srpske, ahahahaha!

ODGOVORITE
Name

Re

03.08.2022 16:53

Kako bolesno razmisljanje. Cisto botovsko. Ko ce podrzati lopove i lazove?

Name

Milan za Re

04.08.2022 09:40

Nije majka sina klela što se kockao nego što se vadio?

Name

Rea!ista

03.08.2022 17:56

Interesi snsd a nisu interesi Republike Srpske, njihovi interesi su profit i bogaćenje.

ODGOVORITE
Name

Mislim još

03.08.2022 18:29

Inters SNSD i satelita je nastavak pljačke RS, nastavak kriminala i dilanja droge, nastavak laži i podvala, nastavak bjesnila vladajucih kadrova. Jedini pravi neprijatelj RS je ovakva vlast i sistem koji je oplodila.

ODGOVORITE