Најављене веће августовске плате: "Радник је приоритет"

Све градске установе које су припремиле потребне акте и доставиле их Градској управи, имаће већу августовску плату, као и сви радници Градске управе.

Република Српска 02.08.2022 | 18:18
Најављене веће августовске плате: "Радник је приоритет"

Речено је ово на данашњем састанку градоначелника Драшка Станивуковића са сарадницима и представницима Центра за предшколско васпитање и образовање, Центра за социјални рад и Градске развојне агенције, а у вези са повећањем примања запосленим у установама.

– Градска управа је одлучна у томе да животни стандард свих запослених мора бити снажнији и бољи. То је приоритет, јер је радник приоритет. У том погледу, сви радници Градске управе након 17 година су доживјели повећање плата – рекао је градоначелник Станивуковић.

Српскаинфо

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

17

02.08.2022 17:28

Реците колике су Вам плате са топлим оброком ,превозом ,регресом ,огревом и зимницом ? Веце су Бам плате него на државном нивоу а жалите се ! Фуј СРАМ ВАС БИЛО ! РЕЦИТЕ НАРОДУ КОЛИКЕ ПЛАТЕ ВАМ ИМАЈУ ДИРЕКТОРИ ТИХ УСТАНОВА ,веце него код Министара !!! СРАМОТА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

02.08.2022 19:35

Ово сигурно није у реду Сви радници у РС заслужују повећање плата и боји живот.Неки људи не мисле тако и кажу радници градске управе заслужују.А остали не. Мислим да ово ипак није у реду

Name

д

02.08.2022 19:52

Нека и вама државни ниво повећа плате ,превоз,топли оброк као и Драшко што је дао својим радницима зашто се љутите ви садржавног нивоа није Драшко крив што вам државни ниво неда ништа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwwееее

02.08.2022 20:09

КАЗУ да ПРОСВЈЕТИ. ПОЛИЦИЈИ. ЗДРАВСТВУ НЕ МОГУ ДАТИ ТОПЛИ ОБРОК НАРУСИЦЕ АРАНЗМАН СА ММФ. А ОВИ ИЗ ВЛАДЕ И ЛОКАЛНИ УПРАВА ИМАЈУ ТОПЛИ ОБРОК И РЕГРЕС И ОНИ НЕ УГРОЗАВАЈУ АРАНЗМАН СА ММФ. БАГРО ЈЕДНА КОГА ЛАЗУ ВИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ