Najavljene veće avgustovske plate: "Radnik je prioritet"

Sve gradske ustanove koje su pripremile potrebne akte i dostavile ih Gradskoj upravi, imaće veću avgustovsku platu, kao i svi radnici Gradske uprave.

Republika Srpska 02.08.2022 | 18:18
Najavljene veće avgustovske plate: "Radnik je prioritet"

Rečeno je ovo na današnjem sastanku gradonačelnika Draška Stanivukovića sa saradnicima i predstavnicima Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Centra za socijalni rad i Gradske razvojne agencije, a u vezi sa povećanjem primanja zaposlenim u ustanovama.

– Gradska uprava je odlučna u tome da životni standard svih zaposlenih mora biti snažniji i bolji. To je prioritet, jer je radnik prioritet. U tom pogledu, svi radnici Gradske uprave nakon 17 godina su doživjeli povećanje plata – rekao je gradonačelnik Stanivuković.

Srpskainfo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

17

02.08.2022 17:28

Recite kolike su Vam plate sa toplim obrokom ,prevozom ,regresom ,ogrevom i zimnicom ? Vece su Bam plate nego na državnom nivou a žalite se ! Fuj SRAM VAS BILO ! RECITE NARODU KOLIKE PLATE VAM IMAJU DIREKTORI TIH USTANOVA ,vece nego kod Ministara !!! SRAMOTA !

ODGOVORITE
Name

Tatar

02.08.2022 19:35

Ovo sigurno nije u redu Svi radnici u RS zaslužuju povećanje plata i boji život.Neki ljudi ne misle tako i kažu radnici gradske uprave zaslužuju.A ostali ne. Mislim da ovo ipak nije u redu

Name

д

02.08.2022 19:52

Нека и вама државни ниво повећа плате ,превоз,топли оброк као и Драшко што је дао својим радницима зашто се љутите ви садржавног нивоа није Драшко крив што вам државни ниво неда ништа

ODGOVORITE
Name

Wwweeee

02.08.2022 20:09

KAZU da PROSVJETI. POLICIJI. ZDRAVSTVU NE MOGU DATI TOPLI OBROK NARUSICE ARANZMAN SA MMF. A OVI IZ VLADE I LOKALNI UPRAVA IMAJU TOPLI OBROK I REGRES I ONI NE UGROZAVAJU ARANZMAN SA MMF. BAGRO JEDNA KOGA LAZU VISE.

ODGOVORITE