Младен Совиљ игра Лукаса у Кафани на Балкану!

Аца Лукас увелико припрема серију о свом животу и каријери "Кафана на Балкану", а сада је и званично познато ко ће играти главну улогу. Фолкер је изразио жељу за Марком Јанкетићем, али пошто договор нису постигли, Лукаса ће играти Младен Совиљ.

Забава 01.08.2022 | 17:44
Младен Совиљ игра Лукаса у Кафани на Балкану!

Глумац каже да је пред њим истраживачки задатак, те да ће се посебно посветити овом пројекту који је за њега јако изазован.

 

- Могу да потврдим да је истина да ћу играти у серији, али не могу ништа пуно да причам. Људи који су спремали пројекат су ме звали, причали смо и договорили се. Не знам ништа о Јанкетићу, већ само о себи. Не бих ништа да причам унапред - видећемо рекао је Младен на почетку разговора.

Јанкетић је био спреман за улогу Лукаса, чак су га новинарске екипе виделе и на његовом концерту у Арени у априлу, али није могао да је прихвати, јер су се снимања поклапала са другим пројектом који је пре тога договорио. Након тога је изјавио "Лукаса треба да игра неко ко има м**а", те је упитан занимало да ли Младен дели мишљење са колегом.

Aca Lukas
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Марко је свој човек, знамо се, добри смо, али нисмо разговарали о овоме. То што смо пријатељи, не значи да имамо идентичне ставове по питању свега, што не значи ни да немамо. Не знам какав је његов однос био према пројекту - тајанствен је био Совиљ.

Фолкер је прошле године објавио књигу под називом "Ово сам ја", где је испричао многе детаље из приватног живота, а којих ће се дотаћи у књизи. Увек је важио за контроверзног певача на нашој естрадној сцени, пратили су га и скандали, а кроз вишедеценијску каријеру је прошао кроз многа животна искушења. Већи део тога ће бити приказан на малим екранима, као и нешто о чему до сада није причао. Младен каже да је упућен у његов живот, али да ће морати добро да се припреми. Знали смо сви колико смо знали, али да улазим дубље у то... Нема особе која не зна нешто о њему. Сада је то један мој други приступ, глумачки рад, истраживачки задатак, приступа се мало детаљније. Свакако је изазовно - закључио је Совиљ.

(курир.рс/блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар